Zorgvacatures Noord-Brabant

< terug naar home
Bekijk onze vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg en woon je in Noord-Brabant? Dan vind je bij Eva Carrièrezorg de vacature die op jouw lijf is geschreven. Want net als bij jou, zit zorg in ons hart. 

Zorgprofessional bij Eva

Jij staat voor dag en dauw op om te zorgen. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, doktersassistent of psycholoog bent; wij kunnen niet zonder jou. Sterker nog: jouw toekomstige cliënten kunnen niet zonder jou. Eva helpt je bij de volgende stap in je zorgcarrière, want wij hebben één missie: dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen.

Vacatures in Noord-Brabant

Ben je een zorgprofessional in Noord-Brabant op zoek naar de volgende stap in je carrière? Of heb je een vacature gezien die perfect bij jou past? Dan komen we graag met je in gesprek. Of je nu mbo-, hbo- of wo-opgeleid bent, in Noord-Brabant hebben we veel plekken waar jij met jouw ervaring terecht kunt. Voor verschillende zorginstellingen zijn we voortdurend op zoek naar verpleegkundigen, verzorgenden IG, sociotherapeuten, psychologen, begeleiders, specialisten en vele andere zorgprofessionals. We weten zeker dat we een plek voor je kunnen vinden waar jij jouw zorghart kunt uitdragen.

Waarom Eva Carrièrezorg?

Jij zet je als zorgprofessional dag en nacht met hart en ziel in voor patiënten en cliënten. En bij Eva Carrièrezorg doen we dat voor jou als zorgprofessionals. Samen hebben we meer dan vijfentwintig jaar ervaring; we kennen de zorg als geen ander. Het is een wereld die continu verandert en, mede daardoor, voortdurend om vernieuwing vraagt. Het valt niet altijd mee om je als zorgprofessional door dit grillige landschap te bewegen. Maar wij helpen je graag in je persoonlijke zoektocht naar een fijne plek in de zorg, die aansluit bij jouw wensen en doelen. En we zorgen niet alleen voor een flinke bak inspiratie en de mooiste banen, we bieden je ook persoonlijke begeleiding, trainingen en coaching. Samen stippelen we de reis voor jouw nieuwe avontuur uit!

Detacheringsbureau in Noord-Brabant

Eva is arbeidsbemiddelaar voor de gezondheidszorg en publieke organisaties. We zijn een detacheringsbureau in Noord-Brabant. Kom je bij ons in dienst, dan hebben wij een formele arbeidsrelatie, zoals dat zo mooi heet. Je krijgt van ons een contract, je wordt beloond volgens de geldende CAO van de zorginstelling waar je komt te werken, we spreken het aantal uren met je af en je hebt één maand opzegtermijn. En als een opdracht ophoudt, gaan we gewoon op zoek naar een nieuwe opdracht die bij jou past. We zeggen niet voor niets: “We care!”

Benieuwd naar onze vacatures?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Doe een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.