Zorgvacatures Friesland

< terug naar home
Bekijk onze vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg en woon je in Friesland? Dan vind je bij Eva Carrièrezorg de vacature die op jouw lijf is geschreven.

Word jij zorgprofessional bij Eva?

Zorg zit in je hart. Hiervoor sta jij voor dag en dauw op. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, doktersassistent of psycholoog bent; wij kunnen niet zonder jou. Jouw toekomstige cliënten kunnen niet zonder jou. Wij helpen je bij de volgende stap in je zorgcarrière, want bij Eva hebben we één missie: dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen.

Vacatures in Friesland

Ben je een zorgprofessional in Friesland op zoek naar de volgende stap in je carrière? Of heb je een vacature gezien die perfect bij jou past? Dan komen we graag met jou in gesprek. Of je nu mbo-, hbo- of wo-opgeleid bent, in Friesland hebben we veel plekken waar jij terecht kunt. We zijn voor verschillende zorginstellingen voortdurend op zoek naar verpleegkundigen, verzorgenden IG, sociotherapeuten, psychologen, begeleiders, specialisten en andere zorgprofessionals. Dus we weten zeker dat er altijd een plek is waar jij jouw zorghart kunt uitdragen.

Waarom Eva Carrièrezorg?

Waar jij je als zorgprofessionals dag en nacht met hart en ziel inzet voor patiënten en cliënten, zet Eva Carrièrezorg zich met hart en ziel in voor jou als zorgprofessionals. Samen hebben we meer dan vijfentwintig jaar ervaring en kennen we de zorg als geen ander. Een wereld die continu verandert en, mede daardoor, voortdurend om vernieuwing vraagt. Het valt niet altijd mee om je als zorgprofessional door dit grillige landschap te bewegen. Wij helpen je daarom graag tijdens je persoonlijke zoektocht naar een plek in de zorg die aansluit bij jouw wensen en doelen. Wij zorgen niet alleen voor een flinke bak inspiratie en de mooiste banen, maar bieden ook persoonlijke begeleiding, trainingen en coaching. Samen stippelen we de reis voor jouw nieuwe avontuur uit!

Detacheringsbureau in Friesland

Eva is arbeidsbemiddelaar voor de gezondheidszorg en publieke organisaties. We zijn een detacheringsbureau in de zorg in Friesland. Kom je bij ons in dienst, dan hebben wij een formele arbeidsrelatie, zoals dat zo mooi heet. Je krijgt van ons een contract, je wordt beloond volgens de geldende CAO van de zorginstelling waar je komt te werken, we spreken het aantal uren met je af en je hebt één maand opzegtermijn. En als een opdracht ophoudt, gaan we gewoon op zoek naar een nieuwe opdracht die bij jou past. We zeggen niet voor niets: “We care!”

Benieuwd naar onze vacatures?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 06 2552 2333 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Doe een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of