Vacatures verzorgende IG

< terug naar home
Bekijk onze vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging om jouw zorghart uit te dragen? Dan hebben wij de vacature verzorgende IG die perfect bij je past. Bij Eva Carrièrezorg zorgen we namelijk voor de ‘perfect match’ tussen verzorgenden IG en zorginstellingen. En inmiddels hebben we vele verzorgenden IG aan een fijne werkplek geholpen. En misschien ben jij wel de volgende!

Wat doet een Verzorgende IG?

Als verzorgende IG bied jij jouw cliënten de hulp die ze verdienen. Je hebt oprecht interesse in het verhaal achter de persoon, je biedt een luisterend oor. Dát geeft jou energie. Natuurlijk weet je alles van verpleegtechnische handelingen als injecteren, katheteriseren en het inbrengen van een maagsonde. Maar je helpt ook met alle liefde bij licht verzorgende handelingen als wassen, aankleden en huishoudelijke werkzaamheden als stofzuigen en afwassen. Jij maakt het leven van je cliënten aangenaam! Met jou aan hun zijde, kunnen de mensen gewoon in hun oude, vertrouwde thuis blijven wonen. Het werk van verzorgende IG is erg afwisselend en is noodzakelijk in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Wat uiteindelijk betekent dat je op de plek werk waar cliënten zich op hun gemak voelen.

Waarom als verzorgende IG werken via Eva?

We zeggen niet voor niets: “We care!” Jouw zorg is net zo belangrijk als de zorg die jij verleent. Zit jij goed in je vel? Zit je op de juiste plek? Heb je nog voldoende uitdaging? Voor deze en vele andere vragen zijn wij er voor onze zorgprofessionals. En we zorgen niet alleen voor een flinke bak inspiratie en de mooiste banen, maar bieden ook persoonlijke begeleiding, trainingen en coaching. Samen stippelen we de reis voor jouw nieuwe avontuur uit! Voor ons staat voorop dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen. We werken met zowel detachering als werving en selectie voor een prachtig netwerk van zorginstellingen die met regelmaat op zoek zijn naar nieuwe, talentvolle verzorgende IG. Hun vacatures vind je bij ons.

Vacatures bij Eva

Ben je als verzorgende IG op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je net je diploma mbo-verzorgende IG gehaald? Da’s top, dan vind je bij ons zeker de baan die bij je past en die aansluit bij jouw wensen en ervaring. We werken met vele zorginstellingen door het gehele land. Dus waar je ook woont, er is altijd een plek waar jij jouw zorghart kunt uitdragen.

Benieuwd naar onze vacatures als verzorgende IG?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Doe een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.