Vacatures verpleegkundige

< terug naar home
Bekijk onze vacatures

Bij Eva Carrièrezorg zorgen we voor de ‘perfect match’ tussen verpleegkundigen en zorginstellingen. Onze verpleegkundigen hebben allen een andere achtergrond en werken op vele plekken in het land. Maar dragen allemaal een warm hart toe aan de zorg.

Wat doet een verpleegkundige?

Verpleegkundigen, we kunnen niet zonder ze. En we vinden ze overal in de zorg; in ambulances, in verzorgingshuizen, in ziekenhuizen, bij mensen thuis. Als verpleegkundige heb je een afwisselende en veelzijdige baan. Je bent de schakel tussen de zorginstelling en de patiënt. Maar niet iedere verpleegkundige doet hetzelfde. Je kunt een wondverpleegkundige, een wijkverpleegkundige, ambulanceverpleegkundige of kwaliteitsverpleegkundige niet met elkaar vergelijken. Wat iedere verpleegkundige wel overeen heeft, is het verlenen van basiszorg, het verrichten van verpleegtechnische handelingen en de dingen die ze voor de patiënt of bewoner in goede banen leiden. Dit alles natuurlijk met het oog op de levenskwaliteit van de patiënt of bewoner. Bij Eva noemen we dat kwaliteitszorg. Of je nu in de thuiszorg, op de afdeling chirurgie van het ziekenhuis of op de ambulance werkt. Je neemt de tijd en biedt een luisterend oor.

Waarom als verpleegkundige werken via Eva?

We zeggen niet voor niets: “We care!” Jouw zorg is net zo belangrijk als de zorg die jij verleent. Zit jij goed in je vel? Zit je op de juiste plek? Heb je nog voldoende uitdaging? Voor deze en vele andere vragen zijn wij er voor onze zorgprofessionals. En we zorgen niet alleen voor een flinke bak inspiratie en de mooiste banen, maar bieden ook persoonlijke begeleiding, trainingen en coaching. Samen stippelen we de reis voor jouw nieuwe avontuur uit! Voor ons staat voorop dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen. We werken met zowel detachering als werving en selectie voor een prachtig netwerk van zorginstellingen die met regelmaat op zoek zijn naar nieuwe, talentvolle verpleegkundigen. Hun vacatures vind je bij ons.

Vacatures bij Eva

Ben je als verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb je net je diploma mbo- of hbo-verpleegkundige gehaald? Da’s top, dan vind je bij ons zeker de baan die bij je past en die aansluit bij jouw wensen en ervaring. We werken met vele zorginstellingen door het gehele land. Dus waar je ook woont, er is altijd een plek waar jij jouw zorghart kunt uitdragen. 

Benieuwd naar onze verpleegkundige vacatures? 

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 06 2552 2333 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Doe een open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of