De gezichten van Eva Carrièrzorg

Wij hebben liefde voor ons vak. Ieder op zijn of haar eigen(aardige) manier, en met een anders gevulde rugzak. Alexander Heine heeft gigantisch veel zorgervaring. Sinds zijn 16e in de zorg, heeft hij letterlijk iedere functie binnen Eva zelf gedaan. Zo weet hij dat de zorg soms anders kan. Hij heeft altijd contact gehouden met Elyon Kingishi, onze gedreven verbinder en expert op het gebied van arbeidsbemiddeling. Hij zorgt voor de perfecte ‘match’ tussen mens en zorgorganisatie.

Wij zijn altijd op zoek naar de ‘verliefdheidstwinkeling’, ze helpen iedere dag de zorg een stapje verder met hun oprechte aandacht voor ieder mens. Eva is een bont gezelschap, met passie voor de zorg. Wij zijn er voor een goed gesprek.

Wij zijn Eva

blog

Mantelzorgers, jullie mogen gezien worden!

“Wanneer we samen boodschappen deden, hij in zijn elektrische rolstoel, was het niet leuk als je een kennis zag die bij de bloemist wegdook. Dat was echt letterlijk wegkijken.” Kijkt men weg uit angst voor het verdriet van de ander? Bang om de ‘verkeerde’ dingen te zeggen? Want als mantelzorger verdien je een luisterend oor, een hart onder de riem. Jij staat namelijk klaar voor een zieke partner, vriend, moeder of buurman. Mantelzorger, jij mag gezien worden!

kennisinjectie28 februari 2020
overuren

Ik maak wekelijks veel te veel overuren. Wat kan ik doen?

Als jij het niet erg vind om een dienst extra te draaien, is dat alleen maar fijn. Maar loopt het aantal overuren langzaam op en zeg jij voortdurend etentjes, tennistrainingen, concerten of zelfs je eigen dikverdiende ‘chillavondjes’ af, dan wordt het tijd om in actie te komen. Wij helpen je op weg!

spreekuur3 maart 2020
help

Het verschil tussen detachering en werving en selectie

Detachering of werving en selectie – welke vorm van bemiddeling past het beste bij jou? Wij helpen je een handje met wat extra uitleg!

uitleg2 februari 2020
wij zijn Eva

Het dichten van de kloof

Hé, heb je onze jongste Eva-telg al gespot? Al een aantal jaar maakt mede-eigenaar Elyon zich hard voor de perfecte ‘match’ tussen mens en organisatie. En laat het bundelen van krachten nou net ten grondslag liggen aan Eva Carrièrezorg. Maak kennis met Elyon, de gedreven en ambitieuze verbinder bij Eva Carrièrezorg.

voorstellen15 februari 2020
Lees meer van Eva

De missie van Eva

Als arbeidsbemiddelaar voor de zorgsector en publieke organisaties heeft Eva één missie. Dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen. We snappen het best: als je je elke dag met hart en ziel inzet voor je cliënten of patiënten, schiet je er zelf nog wel eens bij in.

Maar maak je geen zorgen. Wij zien jouw talent en helpen je om de volgende stap binnen jouw carrière te maken. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding, een flinke bak inspiratie en de meest boeiende banen. Wij dichten de landelijke kloof tussen arbeidsbemiddelaars en werknemers. En dat op een onderscheidende manier.

Wij zijn Eva. We Care!