De gezichten van Eva Carrièrzorg

Wij hebben liefde voor ons vak. Ieder op zijn of haar eigen(aardige) manier, en met een anders gevulde rugzak. Alexander Heine heeft gigantisch veel zorgervaring. Sinds zijn 16e in de zorg, heeft hij letterlijk iedere functie binnen Eva zelf gedaan. Zo weet hij dat de zorg soms anders kan. Hij heeft altijd contact gehouden met Elyon Kingishi, onze gedreven verbinder en expert op het gebied van arbeidsbemiddeling. Hij zorgt voor de perfecte ‘match’ tussen mens en zorgorganisatie.

Wij zijn altijd op zoek naar de ‘verliefdheidstwinkeling’, ze helpen iedere dag de zorg een stapje verder met hun oprechte aandacht voor ieder mens. Eva is een bont gezelschap, met passie voor de zorg. Wij zijn er voor een goed gesprek.

De missie van Eva

Als arbeidsbemiddelaar voor de zorgsector en publieke organisaties heeft Eva één missie. Dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen. We snappen het best: als je je elke dag met hart en ziel inzet voor je cliënten of patiënten, schiet je er zelf nog wel eens bij in.

Maar maak je geen zorgen. Wij zien jouw talent en helpen je om de volgende stap binnen jouw carrière te maken. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding, een flinke bak inspiratie en de meest boeiende banen. Wij dichten de landelijke kloof tussen arbeidsbemiddelaars en werknemers. En dat op een onderscheidende manier.

Wij zijn Eva. We Care!