De gezichten van Eva Carrièrzorg

Wij hebben liefde voor ons vak. Ieder op zijn of haar eigen(aardige) manier, en met een anders gevulde rugzak. Alexander Heine heeft gigantisch veel zorgervaring. Sinds zijn 16e in de zorg, heeft hij letterlijk iedere functie binnen Eva zelf gedaan. Zo weet hij dat de zorg soms anders kan. Hij heeft altijd contact gehouden met Elyon Kingishi, onze gedreven verbinder en expert op het gebied van arbeidsbemiddeling. Hij zorgt voor de perfecte ‘match’ tussen mens en zorgorganisatie.

Voor coaching en training, ben je bij Marga Oosterloo en Paul Rullman aan het juiste adres. Zij is een echt gevoelsmens en heeft ruim 20 jaar ervaring binnen alle ‘lagen’ op de zorgwerkvloer. Al haar kennis en ervaring zet ze graag in. En hij is onze gastheer en chef-kok. Altijd op zoek naar de ‘verliefdheidstwinkeling’, helpt hij iedere dag de zorg een stapje verder met zijn oprechte aandacht voor ieder mens. Eva is een bont gezelschap, met passie voor de zorg. Wij zijn er voor een goed gesprek.

Wij zijn Eva

blog

Mantelzorgers, jullie mogen gezien worden!

“Wanneer we samen boodschappen deden, hij in zijn elektrische rolstoel, was het niet leuk als je een kennis zag die bij de bloemist wegdook. Dat was echt letterlijk wegkijken.” Kijkt men weg uit angst voor het verdriet van de ander? Bang om de ‘verkeerde’ dingen te zeggen? Want als mantelzorger verdien je een luisterend oor, een hart onder de riem. Jij staat namelijk klaar voor een zieke partner, vriend, moeder of buurman. Mantelzorger, jij mag gezien worden!

kennisinjectie28 februari 2020
overuren

Ik maak wekelijks veel te veel overuren. Wat kan ik doen?

Als jij het niet erg vind om een dienst extra te draaien, is dat alleen maar fijn. Maar loopt het aantal overuren langzaam op en zeg jij voortdurend etentjes, tennistrainingen, concerten of zelfs je eigen dikverdiende ‘chillavondjes’ af, dan wordt het tijd om in actie te komen. Wij helpen je op weg!

spreekuur3 maart 2020
help

Het verschil tussen detachering en werving en selectie

Detachering of werving en selectie – welke vorm van bemiddeling past het beste bij jou? Wij helpen je een handje met wat extra uitleg!

uitleg2 februari 2020
wij zijn Eva

Het dichten van de kloof

Hé, heb je onze jongste Eva-telg al gespot? Al een aantal jaar maakt mede-eigenaar Elyon zich hard voor de perfecte ‘match’ tussen mens en organisatie. En laat het bundelen van krachten nou net ten grondslag liggen aan Eva Carrièrezorg. Maak kennis met Elyon, de gedreven en ambitieuze verbinder bij Eva Carrièrezorg.

voorstellen15 februari 2020
Lees meer van Eva

De missie van Eva

Als arbeidsbemiddelaar voor de zorgsector en publieke organisaties heeft Eva één missie. Dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen. We snappen het best: als je je elke dag met hart en ziel inzet voor je cliënten of patiënten, schiet je er zelf nog wel eens bij in.

Maar maak je geen zorgen. Wij zien jouw talent en helpen je om de volgende stap binnen jouw carrière te maken. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding, een flinke bak inspiratie en de meest boeiende banen. Wij dichten de landelijk de kloof tussen arbeidsbemiddelaars en werknemers. En dat op een onderscheidende manier.

Wij zijn Eva. We Care!

Uitgelichte
vacatures

Consulent Beschermd Wonen

Maatschappelijk betrokken, omgaan met verschillende doelgroepen, kennis van de WMO. Dit zegt precies wie je bent. Jij bent het eerste aanspreekpunt, je staat voor de mensen klaar, je biedt ondersteuning. Geen dag en geen cliënt is hetzelfde. En dat maakt jouw werk uitdagend, dat geeft jou energie!

DrentheFrieslandGroningen28 - 36 uur

Verzorgende IG

“Dus jij haalt opa elke ochtend uit bed, poetst zijn tanden, trekt zijn steunkousen aan, maakt zijn ontbijt en zorgt ervoor dat hij zijn medicatie slikt?” Jep, dat ben jij. Best bewonderenswaardig hè?

Den Helder24 - 28 uur

Teamleider Wijkteam

Als teamleider neem je vanuit je vakkennis weloverwogen beslissingen en weet je jouw collega’s daarin mee te krijgen. Jij zorgt ervoor dat jouw team zorg op maat kan bieden en het verschil kan maken in het leven van de cliënt. Solliciteer jij vandaag nog?

Eindhoven36 uur

Student HBO Verpleegkunde

Je wilt uit de studieboeken kruipen en je steentje bijdragen, mensen helpen. Helemaal nu de druk op de zorg toeneemt. Dat kan! Wij zoeken voor Curamare studenten HBO Verpleegkunde die aan de slag willen als verzorgende of helpende binnen de ouderenzorg.

DirkslandOude TongeSommelsdijk8 - 32 uur

Teammanager Klinisch Behandelen

Voor onze opdrachtgever in Noordwolde (Drenthe) zoeken wij een teammanager Klinisch Behandelen. Samen met je team ga je specialistische zorg bieden aan een kwetsbare doelgroep. Hoe kwetsbaar? Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld. In deze functie help jij jouw team de gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg te bieden die de doelgroep nodig heeft om weer grip op het leven krijgen. Klinkt dat uitdagend genoeg?

Noordwolde en omgeving28 - 32 uur

Verzorgende IG voor de nachtdienst

Hey jij, ‘Nightingale’! Sta jij te trappelen om jouw zorgzame hart uit te dragen? Om mensen die fijne plek te bieden die ze verdienen? Solliciteer dan nu op de vacature Verzorgende IG in de nacht!

AmsterdamHilversum24-32

Verpleegkundige in de wijk (mbo-v)

Verband verwisselen hier, bloeddruk meten daar. Jij bent altijd onderweg om mensen in hun eigen huis te verzorgen. Geen dag, en geen bakje koffie, is hetzelfde. En juist dat geeft jou energie!

BilthovenEindhoven24 - 28 uur

MBO Verpleegkundige Covid-19-afdeling

Een uitdagende functie waarin je verschillende verpleegtechnische handelingen verricht en onder flinke druk aan het werk gaat. Maar dat schrikt jou niet af. Jij hebt het allemaal onder controle, je wilt vooral bijdragen aan de strijd tegen het Corona-virus!

Hilversum24 – 36 uur

Helpende Plus Covid-19-afdeling

Toekijken kun je niet. Dat laat je zorghart niet toe. Als doorgewinterde zorgprofessional begrijp je dat je een verantwoordelijke en uitdagende baan hebt, maar daar draai jij je hand niet voor om. Ga jij ervoor zorgen dat de patiënten de zorg krijgen die ze nodig hebben?

Hilversum24 – 36 uur

Verzorgende IG Covid-19-afdeling

De druk op de zorg neemt toe, jouw hulp is daarom hard nodig. Heb jij een MBO 3-diploma Verzorgende IG en ben je woonachtig in de omgeving van Hilversum? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hilversum24 – 36 uur
Bekijk alle vacatures