Zijn huidige werkgever bood hem helaas geen duurzaam toekomstperspectief

< terug naar nieuwsoverzicht
1 augustus 2023leestijd 2 minuten

“Er was geen gebrek aan aanbod, zoals bij veel zorgprofessionals in deze markt. Maar hoe maak je nou zo’n belangrijke keus? Voor mij was de doorslaggevende factor de openheid en daadkracht in de afspraken.”

Michael kwam bij ons terecht via een online post. Zijn huidige werkgever bood hem helaas geen duurzaam toekomstperspectief, dus was het tijd om te kiezen voor zijn eigen continuïteit. Vastberaden en met een duidelijk doel voor ogen vertelde hij ons wat voor hem echt belangrijk is: kunnen doorstromen als verpleegkundige.

Samen hebben we gespard over de kansen die wij als Eva binnen ons netwerk in de zorgsector zagen. Misschien zelfs mogelijkheden die hij zelf had uitgesloten. Zo kwamen we uit bij Philadelphia. Hoewel Michael bekend was met Philadelphia, dacht hij dat zijn passie niet lag in de gehandicaptenzorg. Toch merken wij regelmatig dat de gehandicaptenzorg zo divers is dat veel professionals met een zorghart hier soms onverwachts helemaal hun plekje vinden. Uiteraard nemen we dit soort belangrijke beslissingen niet alleen over de telefoon. Michael is op locatie geweest, heeft twee woningen bezocht en heeft een gesprek gehad met de manager.

Er was voor Michael geen gebrek aan aanbod, zoals bij veel zorgprofessionals in deze markt. Maar hoe maak je nou zo’n belangrijke keus? Voor Michael was de doorslaggevende factor de openheid en daadkracht in de afspraken van Philadelphia. Ze gaven Michael het vertrouwen dat ze weten wat hij wil bereiken en dat ze hem daarin zullen faciliteren. Ik vond het dan ook mooi om te horen dat ondanks een pittige leerlingtijd, Michael zich niet heeft laten tegenhouden. Hij staat stevig in zijn schoenen, heeft een vlotte babbel en is echt een mensenmens. En hij weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om een meedenkende en ondersteunende collega te zijn. Daarom hebben wij het volste vertrouwen dat hij een aanwinst gaat zijn voor het team.

Het is dan ook geweldig om te horen dat na het gesprek op locatie het voor Michael voelde alsof hij zijn toekomstige collega al jaren kende. We zijn ontzettend blij dat Michael zijn weg heeft gevonden en we kijken uit naar een succesvolle toekomst samen bij Philadelphia! Daarnaast ontvingen we het mooie compliment van hem dat hij, in tegenstelling tot andere partijen, heeft genoten van de persoonlijke aandacht en begeleiding die hij heeft ervaren bij Eva. Een oprecht compliment, en mooi om te horen dat wij hebben kunnen overbrengen waar we voor staan.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Merit van Riemsdijk via 06 1552 3229 of merit@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.