Wij zijn trots op onze zzp’ers!

< terug naar nieuwsoverzicht
zzp28 oktober 2019leestijd 1 minuten

Kijk, als wij investeren in de zorg dan hebben we het over langdurige investeringen. Niet alleen voor onze zorginstellingen en collega’s die we nu aan het werk helpen, maar uiteindelijk ook voor alle cliënten die zorg nodig hebben. Daar doen we het allemaal voor, dat is ons doel. “Maar passen zzp’ers, die vaak tijdelijk werken en daardoor misschien minder betrokken zijn, daar wel bij”, vroeg een collega tijdens de koffiepauze. Oftewel: bereiken we dat doel wel als we zzp’ers inroepen?

We hebben te maken met een ontzettend krappe markt. Hoe meer collega’s wij vragen, hoe harder we horen van werkgevers dat ze zelf al zo’n groot tekort aan collega’s hebben. Daarop besloten we zzp’ers tóch een kans te geven. En wat werden we verrast! Stuk voor stuk collega’s met een geweldig hart voor de zorg, flexibel inzetbaar, in staat om snel te schakelen – binnen no-time waren de papieren in huis en stond een afspraak in de agenda – en met maar één doel voor ogen: cliënten de zorg bieden die ze zo hard nodig hebben. Laat dat nou ook net ons doel zijn!

Kortom: wij zijn trots op onze zzp’ers. En minstens zo belangrijk: onze opdrachtgevers zijn blij met de zzp’ers die we aan mochten leveren. Veel van hen krijgen een ‘vast’ plekje voor de komende maand. Zo investeren we alsnog in langdurige zorg.

Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Ben je zelf zzp’er? Hoe ervaar jij dit? Of misschien heb jij zzp’ers in dienst: wat zijn voor jou de voor- en nadelen. Eva Carrièrezorg gaat graag met jullie het gesprek aan!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met via of of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.