Van te weinig sollicitanten naar precies de persoon die je nodig hebt

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial29 juni 2022leestijd 2 minuten

“Mede dankzij de werving naar vaste medewerkers van Eva Carrièrezorg is er in korte tijd een warm team gecreëerd”, aldus Angelina. 

Verbonden met Domus Magnus 

In het najaar van 2021 zijn wij in contact gekomen met Angelina, locatiemanager van Domus Magnus (particuliere woonzorg voor ouderen) in De Uylenburgh, Amsterdam. Omdat te weinig sollicitanten zich bij haar melden bestond haar team grotendeels uit zzp’ers. Angelina was verrast hoe wij ons als Eva presenteerden, niet commercieel maar echt met een zorgvisie. Dit sloot naadloos aan bij de visie op zorg van Angelina. “Dat voelde direct vertrouwd”, aldus Angelina. Tegelijkertijd dacht de nuchtere locatiemanager “dit zullen vast mooie praatjes zijn.”

Maar…

In een korte periode en via een hele fijne samenwerking met medewerkers en Domus Magnus is het ons gelukt om het team te laten groeien met meer vaste krachten. Dit kwam doordat Eva en Domus Magnus tot de conclusie kwamen dat Domus Magnus zich duidelijk wil onderscheiden binnen de woonzorg. Hoge zorgkwaliteit en oprechte aandacht voor de bewoners zijn de belangrijkste onderdelen dat het team aan de bewoners bindt. “Mede dankzij de werving naar vaste medewerkers van Eva Carrièrezorg is er in korte tijd een warm team gecreëerd”, aldus Angelina. Het hebben van te weinig sollicitanten is nu verleden tijd. Op deze manier ontvangen de bewoners de persoonlijke zorg die zij verdienen. Bedankt voor het vertrouwen Angelina!

De kracht van Eva – Te weinig sollicitanten vonden de juiste plek

Zorgprofessionals verdienen het om op de juiste plek ingezet te worden. Het juiste team kan het verschil betekenen voor succes binnen de zorg. Eva helpt jou graag om de juiste match te vinden en dit te laten slagen. Zoals Angelina al aangaf is het vertrouwen dat ontstaat een van de belangrijkste onderdelen van samenwerking. Samen bouwen we aan een betaalbare zorg en meer continuïteit voor jouw zorgorganisatie, cliënten en zorgprofessionals. Wij zijn Eva, we care! 

Zou jij ook willen werken bij Domus Magnus of een van onze andere partners? Start dan via Eva een carrière die echt bij jou past!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.