15 december 2023leestijd 2 minuten

‘’Wie niet waagt, wie niet wint’’

Een onverwachte wending in haar carrière bracht Wil bij Eva. Aangetrokken door de nieuwe prachtige locatie van Philadelphia in Castricum, gaat Wil in januari beginnen aan een nieuw avontuur in haar zorgcarrière.

Met haar ervaring in de zorg voor dementerende ouderen, zocht Wil naar een minder fysiek belastende rol. De nieuwe uitdaging bij Philadelphia, waar ze ouder wordende bewoners met een verstandelijke beperking gaat begeleiden, leek een perfecte match.

Het enthousiasme van Morris en een vlot sollicitatieproces maakten de overgang voor Wil soepel en aangenaam. Ze waardeerde vooral de nieuwe omgeving en de kans om deel uit te maken van een fris en dynamisch team, waar ze alle ruimte heeft voor haar eigen inbreng.

Wil’s ervaring bij het meelopen in haar nieuwe rol bevestigde haar keuze. Ze merkte direct een positieve sfeer en voelde zich welkom en gewaardeerd, zowel door het personeel als door de bewoners. En de gehele tijd werd ze begeleid door Morris. Van het eerste belletje, tot het welkomstpakket dat ze ontving. Want zoals ze zelf ook aangaf: ‘’Ik vind het wel heel spannend want het is toch een iets andere tak van sport van wat ik nu doe’’,  is het altijd spannend om een stap te maken. Bij Eva snappen we dit, en daarom bieden wij de persoonlijke aandacht en begeleiding die jij verdient. 

Uiteindelijk heeft Wil een plek gevonden die aansluit op haar wensen. Haar advies voor anderen: “Wie niet waagt, wie niet wint. Je kan beter iets doen waar je later spijt van krijgt, dan het niet te doen en dan spijt krijgen dat je het toch maar had gedaan.”

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging in de zorg, maar ben je bang om de stap alleen te maken? Ontdek samen met ons jouw mogelijkheden. En geen zorgen, wij staan naast je. 💛

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Merit van Riemsdijk via 06 1552 3229 of merit@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.