Testimonial Esther

< terug naar nieuwsoverzicht
6 oktober 2023leestijd 2 minuten

‘’Je telt mee als mens en niet als een nummertje die als de zoveelste binnenkomt of hier weggaat.’’

Esther, een warme en betrokken zorgprofessional, voelde al een tijdje dat haar huidige werkplek niet meer volledig paste. Ze voelde zich ongehoord en een nummertje binnen haar werkplek. Ondanks de plezierige collega’s en een doelgroep die haar lag, worstelde ze met de vraag of ze voor zichzelf of voor haar cliënten moest kiezen. “Moet ik die cliënten nou weer in de steek laten?” Een moeilijke gedachte. Scrollend door haar telefoon, zag Esther onze advertentie op Facebook en dacht: Dit ziet er leuk uit! Zonder enige verplichting vulde ze haar gegevens in – simpel en vrijblijvend.

Zelfs zonder fysiek contact voelde Esther de openheid, warmte en betrokkenheid. Hidde bood een luisterend oor en analyseerde haar persoonlijke situatie om zo echt een plek te vinden die als thuis zou voelen. Deze warmte en betrokkenheid ervaarde ze ook in haar kennismakingsgesprek, waar ze haar meteen gezien en gehoord voelde, iets dat ze de afgelopen anderhalf jaar miste.

Toen Esther ging meelopen, voelde ze direct een heel andere, positieve sfeer hangen en werd ze niet alleen verwelkomd met woorden, maar voelde ze het ook écht. Zowel het personeel als de cliënten gaven haar direct een warm gevoel, wat haar vertrouwen gaf. Ze voelde de eerlijkheid van het team, die ook hun eigen uitdagingen en twijfels deelden. 

Nu, bij Philadelphia waar ze 1 november start, voelt Esther zich gezien. Ze wordt gewaardeerd om wie ze is en de kleine, maar belangrijke dingen, worden opgemerkt. 

Esthers tip voor jou? Doe het gewoon en ga een vrijblijvend gesprek aan! Je zit nergens aan vast en kunt informatie voor jezelf inwinnen. 

Heb jij, net als Esther, het gevoel dat er ergens een betere plek voor jou is? Een plek waar jij als mens telt en waar je hart voor de zorg sneller gaat kloppen? Laat ons samen met jou kijken naar wat écht bij je past, zodat jij jezelf kunt zijn en het beste uit je carrière kunt halen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Merit van Riemsdijk via 06 1552 3229 of merit@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.