Testimonial Amparo

< terug naar nieuwsoverzicht
30 juni 2023leestijd 1 minuten

“Als je door Eva bemiddeld wordt dan wordt er oprecht geluisterd naar je wensen”

Amparo is een echt mensenmens. Het was daarom ook zonde dat zij door een aantal nare ervaringen met haar manager haar zorgbaan inruilde voor een kantoorbaan. Terwijl ze gedemotiveerd weer een bericht van Eva voorbij zag komen had ze er weinig vertrouwen in dat ze ooit nog terug wilde naar de zorg, maar wat had ze te verliezen om toch even te reageren?

Kort daarna werd ze gebeld door Thalina. Amparo kon haar verhaal kwijt over haar vorige manager en na een goed gesprek wist Thalina wel een oplossing voor haar probleem. Ze wist namelijk dat de dynamiek tussen het personeel en de managers van Philadelphia uniek goed verloopt. Na een vlotte bemiddeling heeft er een prettige ontmoeting plaatsgevonden. Hierdoor voelt Amparo zich helemaal op haar plek.

Nu werkt Amparo als begeleider waar zij volgens haar eigen zeggen weer helemaal haar eigen mensenmens kan zijn en een hartstikke leuk team heeft. Ook hecht zij veel waarde aan de waardering die zij krijgt van de bewoners.

Heb jij ook het gevoel dat je niet meer je echte mensenmens kan zijn? Misschien kunnen wij wel iets voor je betekenen, zodat ook jij weer in je kracht komt te staan. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, waarna we op zoek gaan naar de werkplek die het beste bij jou past. Pak deze zomer je kans en hopelijk spreken we je snel! ☀️

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Merit van Riemsdijk via 06 1552 3229 of merit@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.