Betrokken zorgprofessionals in jouw organisatie

< terug naar nieuwsoverzicht
bemiddeling9 juni 2021leestijd 2 minuten

“We willen niets dan goede zorg leveren aan onze cliënten. Daar zijn goede basisteams voor nodig. Teams met bekende gezichten voor de cliënten,” vertelt Hein van Gorp van zorgorganisatie Careyn ons. Wij helpen ze bij het vinden van die vaste krachten, die bekende gezichten voor de zorgbehoevenden, zodat zij goede zorg kunnen blijven leveren. En dat inmiddels al anderhalf jaar.

Betrokken zorgprofessionals bij de organisatie

“Een flexibele schil van zorgprofessionals zullen we altijd houden. Zij zijn essentieel bij ziekte en vervanging. Dat is nu helemaal actueel. Maar goede basisteams zijn voor onze cliënten het allerbelangrijkst. Zo zien ze dagelijks een bekend gezicht.” Maar ook voor de betrokken zorgprofessionals is het fijn om ‘gewoon’ in dienst te zijn bij Careyn. “We willen ze aan onze organisatie verbinden. Dat komt de kwaliteit van de zorg en het plezier onder de collega’s ten goede. Bovendien nemen we ze gelijk mee in ons opleidingscentrum. Onze medewerkers zijn niet alleen bevoegd en bekwaam, we zorgen ook dat zij volgens de laatste inzichten werken.”

Wensen van de kandidaat

“De samenwerking begon met een telefoontje van Elyon. Hij had een kandidaat die misschien bij onze organisatie paste.” Sindsdien hebben we ze met meerdere kandidaten kunnen matchen. “De goede voorselectie neemt ons veel werk uit handen. Het schept vertrouwen. Ook omdat er eerlijk en transparant gecommuniceerd wordt. Een kandidaat heeft zelf ook wensen en die worden bij ons voorgelegd. We willen een zorgprofessional die bij ons past, zodat diegene straks een prettige werkplek heeft. Een juiste match met de kandidaten vanuit Eva zijn uiterst belangrijk voor ons. Verder zijn de lijntjes met Eva kort, waardoor we gemakkelijk een vraag kunnen uitzetten.” Ondertussen houden we zelf ook in de gaten of Careyn nieuwe vacatures heeft. “En hebben jullie een kandidaat waarvan jullie denken dat hij of zij bij ons past? Dan nemen jullie contact op.”

“Ik ben heel blij met de samenwerking. Ik hoop dat we dat nog lange tijd kunnen doen.” Dat hopen wij ook, Hein. Zodat jullie blijvend liefdevolle zorg kunnen bieden met teams vol betrokken zorgprofessionals!

De zorg is altijd in ontwikkeling en probeert mensen op de juiste plek neer te zetten. Vind jij ook via Eva een carrière die bij jou past?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.