Samenwerken met studievereniging Valetudo

< terug naar nieuwsoverzicht
11 december 2020leestijd 1 minuten

Samen staan we sterk! We lezen er dagelijks over: de druk op de zorg blijft onveranderd hoog. Er zijn handen aan het zorgbed nodig en daarom hebben wij de handen ineens geslagen met studievereniging Valetudo. Samen gaan wij zorgorganisatie een handje helpen en zorgen we voor continuïteit binnen hun zorgteams.

Aandacht voor de studenten

We maken dit tot een succes door de studenten van Valetudo niet alleen naar werk te begeleiden, maar ook op het werk. We zorgen ook voor goede begeleiding wanneer zij met hun handen aan het zorgbed staan. We hebben aandacht voor de studenten en helpen bij hun professionele ontwikkeling. Zo geven we de studenten de kans om praktische en relevante werkervaring op te doen, waardoor ze na hun studie direct aan het werk kunnen.

Betere zorg als doel

Om waardevolle skills te leren die ze direct bij de zorginstellingen kunnen inzetten, bieden we de studenten de mogelijkheid om cursussen te volgen. Zoals onze Elyon zelf zegt: “Juist in de beginfase van iemands carrière is het belangrijk om als vangnet te fungeren. De zorg heeft deze studenten hard nodig en wij willen juist ook voor hen zorgen.” Wat ons betreft een win-winsituatie waardoor zorginstellingen de kans krijgen om jonge, studerende verpleegkundigen aan zich te binden en de druk op hun personeel te verlichten. Zo zorgen we samen met de studenten van Valetudo en de zorginstellingen in Zuid-Holland voor betere zorg voor hun cliënten!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.