Sabrina’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

Sabrina geeft onze bemiddeling een 10!

Via een online campagne kwamen we met haar in contact. We bespraken snel haar wensen en ambities. Ze wilde na haar opleiding VIG, en jaren daarin werkzaam zijn te geweest, doorstuderen door de opleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen te behalen. Door aan het begin van de bemiddeling goede informatie uit te wisselen kwamen we er snel achter dat we haar wel ergens konden bemiddelen, maar dat dit niet haar ideale werkplek zou zijn. Sabrina had ook de voorkeur om niet zomaar over te stappen, maar liever een kwalitatieve plaatsing ontving. Door lijntjes uit te gooien bij onze connecties heeft zij niet lang op deze duurzame optie hoeven wachten.

Sabrina’s wens om begeleidend te werken en minder aan het bed te staan kon bij Philadelphia gecombineerd worden met haar studie. Hierdoor kan ze haar theoretische kennis direct in de praktijk toepassen. Na een dagje meegelopen te hebben op de werkvloer sloeg de vonk over bij beide partijen. Als bedankje voor haar geduld en devotie heeft ze onder het genot van een kopje koffie een prachtig rituals pakket ontvangen. En daar hield het niet bij op! Philadelphia was zo tevreden over haar passie en toewijding dat ze, als klap op de vuurpijl, direct een vast contract aangeboden kreeg!

We willen je succes wensen en bedanken voor het ontzettend fijne contact. We komen je snel opzoeken! ☕

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.