Radha’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

Radha was op zoek naar een nieuwe baan…

Toen ze voor de zoveelste keer de advertentie van Eva langs zag komen, dacht ze: ‘waarom ook niet?’ en vulde ze ons kennismakingsformulier in.

Een dag later werd ze al gebeld door Hidde Sander. Ze kon snel op sollicitatiegesprek voor de functie begeleider in Zeewolde, maar dit bleek toch niet helemaal bij haar te passen. ‘Toen ik dit liet weten, is Hidde gelijk aan de slag gegaan.’ En na even zoeken vond hij een vacature voor de functie coördinerend begeleider. Radha is daarna naar Nijkerk gegaan voor een sollicitatiegesprek en dit bleek de perfecte match te zijn.

Na de sollicitatie kreeg Radha meteen de kans om toekomstige collega’s en cliënten te ontmoeten. Hier voelde ze zich meteen op haar plek, en al snel bleek het gevoel wederzijds te zijn. Het was duidelijk uit de manier waarop ze met anderen omging dat ze meer dan geschikt was voor de functie. Nu gaat Radha zo spoedig mogelijk beginnen op haar nieuwe werkplek, waar ze haar 40 jaar ervaring kan gaan inzetten om echt een verschil te maken.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Freek van der Linde via 06 4053 4937 of freek@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.