Nisrins ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

Nisrin Zaagougui gaat het avontuur aan als kwaliteitsverpleegkundige.

“Doordat mijn ervaring met jullie zo fijn is verlopen, raad ik iedere werkzoekenden aan met jullie de samenwerking aan te gaan.” – Nisrin

Met 10 jaar ervaring als doktersassistente en verpleegkundige in opleiding heeft Nisrin vele hoekjes van het UMC Utrecht gezien. Ze bleef echter niet de bekende paden bewandelen en besloot dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Haar harde werken werd beloond met een hbo-diploma waardoor zij zich nu hbo(regie)verpleegkundige mag noemen. Een mooie stap was gezet, maar er moest natuurlijk ook wat gedaan worden met de nieuwe kennis vanuit haar studie. Al wikkend en wegent over haar toekomst kwam Eva Carrierezorg op haar pad. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek nam Hidde haar onder zijn hoede. Via nauwgezet contact werd er goed geluisterd en doorgevraagd naar de wensen van Nisrin. Uit het netwerk van Eva werd een prachtige baan voor haar gevonden als kwaliteitsverpleegkundige bij Careyn. Ze zal verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de zorg binnen de locatie. Samen met het team zal zij een anker vormen voor de kwetsbare ouderen en hun familie. We wensen haar veel succes met dit nieuwe avontuur!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.