Meghans ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

Meghan zocht een nieuwe baan die beter bij haar situatie past.

Ze heeft namelijk recent haar tweede kindje gekregen en hier wil zij goed voor zorgen. Dezelfde toewijding als voor haar kinderen wilde Meghan in haar baan terug laten komen. Ze realiseerde zich wel dat dit deze combinatie een hele opgave zou worden. Zeker in de vroege ochtenduren moeten de kinderen klaargemaakt worden voor de dag. Dit alles heeft Meghan niet tegen laten houden om contact op te nemen met Eva.

Vanaf het eerste telefonische gesprek heeft Thalina zich over haar ontfermd. In dit gesprek was het voor Thalina direct duidelijk waar Meghan’s zorghart lag. Ze zag hier dat ze perfect geschikt was voor een vertrouwde klant van ons. Bij Vecht en IJssel hadden ze een plek vrij voor iemand die ervaring had met de ouderenzorg. Bij deze zorgwoningen kan Meghan zich vol inzetten voor de ouderen en kan er ook rekening gehouden worden met haar persoonlijke situatie. Binnen een week had Eva alles voor haar opgezet en kort daarna was alles rond. Hierdoor kon ze direct aan de slag!

Dit had Meghan te zeggen over het contact “Eva carrièrezorg heeft dit toch voor mij mogelijk kunnen maken. Bedankt voor jullie positieve energie en fijne gesprekken! Ik kijk ernaar uit om volgende week te mogen starten op mijn nieuwe werkplek.”

Ze beoordeelt onze bemiddeling met een 10!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.