Mandy’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

Mandy zocht een nieuwe baan, welke dichter bij haar woonomgeving lag en waar zij meer tijd en aandacht heeft voor de cliënten.

De woon/werk afstand werd haar te lang. Hierdoor kwam zij in contact met Eva. Zij had onder een Linkedin post een reactie achtergelaten, waardoor wij met haar in contact kwamen.

Vanaf het eerste telefonische gesprek was het voor Thalina duidelijk wat Mandy zocht. Zij wist in te schatten dat Mandy een erg geschikte kandidaat was voor onze klanten in de particuliere ouderenzorg. Dit was voor Mandy zo dichtbij dat zij met de fiets naar werk kon. Daarnaast is er binnen deze organisaties oprechte tijd en aandacht voor de bewoners, iets wat Mandy miste. Hidde heeft toen het contact overgenomen en ervoor gezorgd dat Mandy op gesprek kon gaan bij Domus Magnus in Gouda. Wij kunnen met trots terugkijken op een glansrijke bemiddeling!

We zijn nu een aantal weken verder en Mandy zit goed op haar plek bij Domus Magnus. De manier van zorg was voor haar even wennen, maar zij vindt het fijn dat er meer tijd is voor de bewoners. Mandy over het contact met Eva; “Ik ben blij super blij dat ik heb gereageerd op een advertentie van Eva Carrierezorg. Dit contact leidde tot mijn droombaan. Ik kan iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt en even niet weet, wat hij of zij wil binnen de zorg aanraden om via eva carrierezorg te kijken wat er allemaal mogelijk is.”

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.