“Kom jij terug in de zorg?”

< terug naar nieuwsoverzicht
30 maart 2020leestijd 2 minuten

In de hoogste versnelling en geen dag hetzelfde. De zorg draait overuren. Maar voor een ontzettend goed doel: de gezondheid van de mensen die het nu harder dan ooit nodig hebben. Zit jij nu thuis en wil jij jouw steentje bijdragen? Dat kan! Bovendien gaan we voor je kijken of je ook na de coronacrisis jouw zorghart kan blijven volgen. Lees snel verder hoe jij nu kunt bijdragen in de zorg!

Daadkrachtig het virus te lijf

De coronacrisis raakt ons allemaal. Maar gelukkig zien we vanuit Eva Carrierezorg, vol trots, hoe ons land vanuit een grote saamhorigheid en met daadkracht dit virus en alle gevolgen te lijf gaat. Trots, omdat het doorzettingsvermogen en potentieel van de zorg zo krachtig zichtbaar wordt in deze tijd. Iets wat misschien is miskent in bijvoorbeeld de CAO-onderhandelingen. Wat is het mooi om te zien hoe de zorg in ons land is georganiseerd en hoe sterk teams en individuen kunnen presteren op het moment dat het er daadwerkelijk op aankomt.

Onze kracht

Eva Carrierezorg staat voor het ontzorgen binnen de zorg. Wij helpen bij het bouwen aan sterke teams, aan de ontwikkeling van jou als zorgprofessional en het invullen van personeelstekorten. Een hechte samenwerking en rust creëren binnen de organisaties waarmee wij zaken doen, is voor ons een ‘must’. Wij zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek! En deze tijd vraagt om een extra uitdaging: goed personeel op korte termijn. Gelukkig is het het werven van goed personeel voor zorginstellingen ónze kracht! Dit blijven we doen, met volle kracht vooruit.

Wij ontzorgen de zorginstellingen

Voor jou als zorginstelling, werven we nu tijdelijk zonder kosten te berekenen in het personeel; de mensen die op dit moment thuis zitten, maar graag (weer) aan het werk willen. Dat is de bijdrage die wij kunnen en willen leveren in deze bijzondere tijd. We nemen de eerste intakes af, zodat we jou in de vroege selectie kunnen ontlasten. En we blijven contact houden met re-integratie- en jobcoaches die hen al begeleiden. Zodat wij als een team hun inzet optimaal bevorderen.

Van de horeca naar de zorg

Ondertussen verliezen we jou, met een zorgachtergrond die in het verleden een switch hebben gemaakt naar een ander beroep niet uit het oog. Nu onder andere horeca, transport en industrie op hun gat liggen, zit je nu thuis op de bank. Maar er zijn mogelijkheden. Via in ieder geval één gemeente is het verzoek gekomen om jou te helpen bij het zoeken van werk binnen de zorg. Mogelijk volgen er meer.

Kom van de bank!

Voor jou, degene nog niet op de werkvloer staat. Degene die thuis op de bank zit met een zorgachtergrond of diploma in de zorg: wij willen jou helpen om op korte termijn een bijdrage te leveren. En misschien nog beter: als het virus door ons allen is verslagen, gaan we voor jou op zoek naar een fijne vaste plek waar jij je kwaliteiten in kunt zetten. Wacht niet langer. Kom van de bank. En maak het verschil!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.