Johans ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

“De beide keren dat ik bemiddeld ben door Eva verliep alles snel en probleemloos.”

“Eva hield mij goed op de hoogte van de stand van zaken in het bemiddelingsproces. Ik zou het contact beschrijven als open, coöperatief en men is oprecht blij dat je er komt te werken. Dat gaf me echt een welkom gevoel. Door dit alles vind ik Eva echt een aanrader!” – Johan Knopf

In het verleden hebben wij Johan aan een nieuwe uitdaging kunnen helpen als teammanager extramurale zorg. Tijdens deze detacheringsperiode heeft hij als teammanager in een coachende stijl leiding kunnen geven. Wij hebben in die tijd altijd contact gehouden met Johan en dat was maar goed ook!

Want toen onze vertrouwde partner Domus Magnus ons vertelde over een unieke baankans, moesten wij direct aan Johan denken. Zijn kennis en ervaring zou perfect zijn om deze opening als locatiemanager in te vullen. In deze zorgvilla kan hij de locatie en het personeel onder zijn hoede nemen.

Zelfs met zijn 43 jaar aan zorgervaring is hij nog altijd volop aan de slag om de zorg een warm hart toe te dragen. Johan blijft zich hier inzetten voor het geluk van cliënten, zodat ook zij kunnen genieten van hun oude dag. Dit alles ziet Johan als een perfecte uitdaging om te volbrengen als afsluiting van zijn loopbaan.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.