Joèlle’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

Onlangs is Joèlle gestart bij Domus Magnus als eerste verantwoordelijke verzorgende.

Joèlle: ‘Ik ben via social media in contact gekomen met Eva Carrièrezorg. Ik heb het contact als zeer persoonlijk, professioneel en warm ervaren. Thalina, de recruiter van Eva Carrièrezorg nam snel contact met me op. In de eerste gesprekken heeft zij me geheel duidelijk gemaakt hoe het proces eruit ziet bij Eva, waar ze voor staan en wat hun toegevoegde waarde is. Dit heeft mij ertoe doen zetten om het gesprek aan te gaan binnen de particuliere ouderenzorg.’ Werken als verzorgende binnen de particuliere ouderenzorg ervaart Joèlle als zeer prettig. ‘De locaties zijn kleinschalig, waardoor het contact met je collega’s en cliënten meer persoonlijk is dan elders. Wat ik ook merk is dat de leiding er alles aan doet om de werksfeer optimaal te maken, ze zijn zichtbaar op de werkvloer. Dit is heel anders dan wat ik gewend was.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.