Investeer in jezelf, investeer in de zorg

< terug naar nieuwsoverzicht
ontwikkeling11 oktober 2019leestijd 1 minuten

Tekorten, agressie op de werkvloer, te weinig salaris of juist te weinig budgetten om de boel draaiende te houden – er gaat haast geen dag voorbij dat er niet een verontrustend bericht over de zorg in de media verschijnt. Maar in al dat tumult vergeten we bijna dat er ook heel veel mooie dingen gebeuren.

Neem nou de enorme drive van onze collega’s om te blijven leren, ontwikkelen en groeien. Steeds vaker zien we zorgprofessionals terugkeren naar de schoolbanken om hun kennis te verbreden en nóg beter te worden in hun beroep. Wij, van Eva Carrièrezorg, worden hier ontzettend blij (en trots) van. Ons doel is immers om de kwaliteit van de zorg naar het hoogste plan te tillen. Jezelf verder ontwikkelen sluit hier naadloos op aan.

Een pluim voor ons onderwijssysteem

Als vanzelf komen we dan bij de enorme luxe die wij in ons land hebben. Dankzij onze onderwijsinstanties krijgen zorgprofessionals de kans om, naast de gewone werkzaamheden, door te leren. Daarmee levert ons onderwijs indirect een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de zorg.

Het belang van blijven groeien

Soms leidt dit tot mooie, verrassende keuzes. Onlangs ontmoetten we een OK-assistente die na jaren in de operatiekamer ervoor koos haar ervaringen te delen door een coachende- en leidinggevende rol aan te nemen. Haar drijfveer? De kwaliteit van de zorg verbeteren. Een diepe buiging voor deze carrièrestap. Onze overtuiging luidt: je eigen groei bepaalt de mate waarin je van betekenis kunt zijn voor een ander. Oftewel, door in jezelf te investeren, investeer je ook in de zorg!

Wat wij voor jou kunnen doen

Ook wij helpen al onze zorgprofessionals graag met groeien. Dit doen we door trainingen en coaching aan te bieden aan individuen en groepen. Lees hier meer over onze coachingprogramma’s.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met via of of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.