Internationale Dag van de Universele Gezondheidszorg

< terug naar nieuwsoverzicht
13 december 2023leestijd 1 minuten

Vandaag, op 12 december, is het de Internationale Dag van de Universele Gezondheidszorg. Deze dag benadrukt het essentiële belang van zorg voor iedereen. Voor ons als zorgprofessionals is dit natuurlijk het belangrijkste in ons werk. Deze dag is een moment om successen te vieren, maar ook om bewust te zijn van de uitdagingen die nog voor ons liggen.

Nederlandse Zorgsector Als Voorbeeld

Ons Nederlandse gezondheidssysteem staat bekend om de efficiëntie en toegankelijkheid, en is een inspiratiebron voor vele andere landen. Op deze speciale dag is het dan ook waardevol om overwinningen te delen, maar ook om open te staan voor lessen uit andere landen. En deze dag gaat niet alleen om de directe zorgverlening, maar ook om aspecten zoals beleid, financiering, en patiëntgerichtheid. Het is dus een mooi moment voor iedereen binnen de zorg. 

Jouw Rol Als Zorgprofessional

Bij Eva weten we dat iedere zorgprofessional een unieke bijdrage levert aan de gezondheidszorg. Van verpleegkundigen, verzorgende IG’ers en begeleiders die directe zorg verlenen, tot aan managers die het geheel overzien. Wij willen jou als zorgprofessional vandaag aanmoedigen om stil te staan bij jouw vaardigheden en kennis en hoe deze bijdragen aan onze fantastische sector. Of het nu gaat om verzorging, een praatje met een bewoner of familie, het aanbieden van trainingen, of een locatie managen, jouw inzet is cruciaal voor het verbeteren van de gezondheidszorg.

Heb jij een mooie ervaring vanuit je werk of ideeën over hoe de zorgsector beter kan? Laat ze dan achter in de comments! 

En ben jij benieuwd of er voor jou nog een mooi plekje is in deze fantastische sector? Of werk je al in de zorg en ben je toe aan een nieuwe plek? Kijk dan vooral op onze vacaturepagina voor al onze vacatures (of neem vrijblijvend contact op!) 

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Merit van Riemsdijk via 06 1552 3229 of merit@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.