“Ik ben altijd op zoek naar die twinkeling”

< terug naar nieuwsoverzicht
voorstellen18 februari 2020leestijd 2 minuten

Mogen we je een advies geven? Wil je een afspraak inplannen met Paul, plan ‘m dan vooral rond de lunch. De kans is groot dat je dan nog net een bordje fancy zalmsalade, een luxe broodje carpaccio of een stuk zelfgemaakte meringuetaart mee kunt pikken.

Paul is onze gastheer in optima forma. Niet alleen omdat hij het kantoor in Oudeschoot regelmatig omtovert tot een waar sterrenrestaurant, maar bovenal omdat hij precies weet wat zorgprofessionals- en organisaties nodig hebben om met een flinke dosis energie de volgende stap te zetten. Iemand die verder kijkt dan de cijfers die behaald moeten worden. Iemand die jouw cv niet als uitgangspunt, maar als startpunt ziet. Hoog tijd om onze eigen chef-kok, gastheer en relatiemanager het hemd van het lijf te vragen!

De zorg een stapje verder helpen

Je kent dat wel toch? Dat je ogen beginnen te twinkelen zodra je over iets begint te vertellen waar je dol op bent. Sterker nog, als je er alleen al over nadenkt beginnen ze al te stralen. De ‘verliefdheidstwinkeling’ noem ik zoiets. Dat is mijn ultieme doel. Als ik die twinkeling zie in de ogen van een zorgprofessional, dan weet ik dat ik een duurzame verbinding gelegd heb. Ik heb iemand weten te raken, te enthousiasmeren, dat vuur aangewakkerd en het belangrijkste van alles: de zorg weer een stapje verder geholpen.

“Er is niets zo waardevol als een mooi gesprek”

Mijn naam is Paul Rullmann en naast relatiemanager bij Eva heb ik nog een taak die minstens zo belangrijk is: ik ben vader van vijf kids in de leeftijd van negen tot 20 jaar. Zo fijn ik het vind om mooie, waardevolle verbindingen te leggen voor Eva, zo fijn vind ik dat ook thuis. Voor mij is er niets zo waardevol als een mooi gesprek. Iets wat me onder meer bewoog om de studie Theologie te doen. Na mijn studie was ik dertien jaar werkzaam als predikant, verdeeld over twee termijnen in twee gemeenten. Ik reisde met leden van de gemeente mee en mocht getuige zijn van de meest intieme en bijzondere momenten in hun leven: van de vreugde bij een bruiloft of geboorte tot het verdriet bij ziekte, echtscheidingen of de dood. Altijd was ik ‘nabij’, altijd mocht ik meevoelen en naast de ander staan.

Leiderschap, coaching en training

Mooi, bijzonder, maar ook een uitdaging. Want het runnen van een ‘non-profitorganisatie’ vraagt ook om daadkracht en leiderschap. Het valt tenslotte niet mee om vrijwilligers jaar in, jaar uit, te inspireren en in beweging te krijgen om hun kostbare tijd en energie in te zetten voor het bereiken van bepaalde doelen. Dat heeft het uiterste van mij gevraagd in leiderschap, coaching en training. Ik ben ervan overtuigd dat ik geen betere leerschool had kunnen hebben.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met via of of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.