Het dichten van de kloof

< terug naar nieuwsoverzicht
voorstellen15 februari 2020leestijd 2 minuten

Zit jij op de juiste plek? Doe jij nog steeds werk waar jij je goed bij voelt? Kijk, dat is nou precies een vraag waar Elyon zich dagelijks mee bezighoudt. Al een aantal jaar maakt ons jongste talent zich hard voor de ‘match’ tussen mens en organisatie. En laat het bundelen van krachten nou net ten grondslag liggen aan Eva Carrièrezorg. Samen sta je immers sterker. Maak kennis met Elyon, de gedreven en ambitieuze verbinder bij Eva Carrièrezorg.

Even voorstellen: ik ben Elyon Kingishi, een van de vier gezichten van Eva carrièrezorg. Inmiddels woon ik vier jaar in Utrecht, maar van oorsprong kom ik uit de Friese klei: ik groeide op in het dorpje Cornjum, vlak boven Leeuwarden. Via Leeuwarden en een stage in Brussel ben ik in de Domstad terechtgekomen. In al die tijd heb ik contact gehouden met mijn goede vriend en sportschoolmaatje Alexander Heine. We delen niet alleen de passie voor autosport, maar zijn ook altijd geïnteresseerd geweest in elkaars werk.

Krachten bundelen en zelf aan de slag

Tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de hogeschool in Utrecht ontwikkelde ik mij als arbeidsbemiddelaar. Bij Continu, arbeidsbemiddelaar in de bouw en industrie, leerde ik de kneepjes van het vak. Daar was ik dagelijks bezig met de verbinding tussen mens en organisatie. Hoewel Alexander niet thuis was in de wereld van arbeidsbemiddeling, zag hij wel dat de kloof tussen arbeidsbemiddelaars en werknemers in de zorg steeds groter werd. Alexander was zelf jarenlang werkzaam als verpleegkundige en inmiddels mag hij zich eigenaar noemen van verschillende zorgbedrijven. Hij maakte van dichtbij mee dat mensen zonder kennis van de zorg, mensen ín de zorg bemiddelen. Met als gevolg dat werknemers niet op de juiste plek terecht kwamen. Enerverende gesprekken brachten ons op het idee onze kennis en kracht te bundelen en het zelf te gaan doen!

Ambities durven waarmaken

Door de nauwe samenwerking met Patrick van Erven, mede-eigenaar van Junction Creative + Digital Agency – het bureau dat ondernemers helpt zichzelf op de kaart te zetten – en de jarenlange ervaring binnen de zorg van Marga Oosterloo, Paul Rullmann en Alexander, durven we met Eva Carrièrezorg onze ambities waar te maken. Onze belangrijkste missie? Dat jij dankzij onze inzet op een fijne plek terecht komt waar jij je thuis voelt, waar jij je gehoord voelt en waar jij je kunt blijven ontwikkelen. Wat zou het mooi zijn als we landelijk de kloof tussen arbeidsbemiddelaars en werknemers kunnen dichten. En dat op een onderscheidende manier.

Benieuwd hoe wij dit doen? Ga dan snel naar Eva voor professionals of naar Eva voor organisaties.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.