Gezocht: marketing stagiair(e)!

< terug naar nieuwsoverzicht
3 november 2022leestijd 3 minuten

Omdat Eva nog kleinschalig is, hebben mijn ideeën echte impact. Een nieuwe branche bedienen, zelf advertenties gaan draaien, merchandise bedrukken, niets was te gek.

EVA – Allround digitale marketing stage

Een stage waar je je enkel bezighoudt met 1 stoffig taakje? Ik dacht het niet! Deze allround marketingstage is bedoeld voor een stagiair(e) die op de gehele marketingafdeling van Eva actief wil zijn. Geen dag is hetzelfde door de flinke dosis aan vrijheid waar jij kan oppakken jij interessant vindt. Ontwikkel jezelf razendsnel in een dynamische omgeving. Zet Eva op de kaart via SEO, laat nieuwe leads binnenstromen via advertenties, sta door middel van de socials in contact met de kandidaten en het allerbelangrijkste: inspireer Eva met jouw ideeën.

Wie zijn wij?

Eva is een startup met grote dromen. Een nieuwe, frisse wind in de markt die links afslaat waar de gevestigde orde rechts gaat. Een pionier die gelooft dat het beste voor een kandidaat ook het beste voor de organisatie is. En minstens zo belangrijk: het beste voor onszelf. Als recruitmentbureau werken wij voor verzorg- en verpleeghuizen, privéklinieken, revalidatie, ziekenhuizen en de thuiszorg. Hiernaast is recent ook Eva Professionals opgericht die kandidaten in andere branches, zoals de bouw en ICT, plaatst. Het grote aantal diverse opdrachtgevers vraagt flexibiliteit en draagkracht. Maar we doen het samen. Iedere bijdrage doet ertoe, ieders’ mening telt en iedereen krijgt dezelfde kansen. Met elkaar en voor elkaar. Vanuit hartje Utrecht werkt een klein team van creatieve, oprechte en enthousiaste professionals keihard aan het uitrollen van Eva’s visie en doelen.

Wat je gaat doen tijdens jouw stage:

 • De SEO-optimalisatie van de website
 • Online Leadcampagnes opzetten
 • Contentmarketing o.a. het schrijven van blogs
 • Websitebeheer in WordPress
 • Optimalisatie met informatie van Google Analytics en Search Console

Wat je mag verwachten van een marketing stage bij Eva:

 • Een werkomgeving boordevol inspiratie waar je iedere dag iets nieuws leert
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • Veel flexibiliteit en een interessante mate van zelfstandigheid
 • Een passende stagevergoeding 
 • De mogelijkheid om aan jouw verslag of scriptie te werken
 • Een mooie kans om jouw netwerk uit te bouwen
 • Gezellige borrels en op z’n tijd een leuk teamuitje

De stage van Dave

Hoi, ik ben Dave! Ik ben 4e jaars Commerciële Economie student aan de HU. Ik was op zoek naar een ondernemend bedrijf waar ik mijn eindscriptie kon gaan schrijven. Via de stagebank kwam ik een aantal bedrijven tegen, maar Eva sprong daarbovenuit. Ik had een mooi C.V. opgesteld en rond kwart over 6 een mail gestuurd naar Elyon. Ik klapte mijn laptop dicht en verwachtte ergens in de komende week een reactie. Niks was minder waar. Diezelfde avond kreeg ik een bericht met de vraag of ik het leuk vond om even te bellen gevolgd door een fysieke afspraak op de vrijdagmiddagborrel. Vanaf moment 1 werd ik geïnspireerd door de passie en persoonlijke binding die vanuit Elyon en de rest van de collega’s werd getoond. De wereld stond direct voor mij open. Omdat Eva nog kleinschalig is, hebben mijn ideeën echte impact. Een nieuwe branche bedienen, zelf advertenties gaan draaien, merchandise bedrukken, niets was te gek. Dat vond ik zo vet aan mijn stage bij Eva. Elke mogelijkheid werd aangegrepen en initiatief werd beloond. Onder begeleiding van o.a. Elyon heeft Eva ervoor gezorgd dat ik mij tijdens deze stage flink heb kunnen ontwikkelen.

 

Enthousiast? Stuur je motivatie naar elyon@werkenbijeva.nl

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

 • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

 • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.