Eva start 2024 met een nieuwe uitdaging

< terug naar nieuwsoverzicht
19 januari 2024leestijd 2 minuten

Bij Eva Carrièrezorg hebben we gemerkt dat veel zorgorganisaties op zoek zijn naar het uitbesteden van hun zorgrecruitment. Alleen dit bleek voor onze klanten niet altijd even makkelijk. De kwaliteit waarop ze hoopten deed namelijk vaak onder aan hun verwachtingen. 

Eva Carrièrezorg heeft hier al tientallen zorginstellingen mee geholpen. Maar wat als je als zorgorganisatie nou net dat beetje extra wil? Als je echt jouw organisatie op de kaart wil zetten, en jouw hele arbeidsmarktcommunicatie wil uitbesteden? Dan kun je terecht bij Eva Value. Waar wij niet alleen de recruitmentaanpak van Eva Carrièrezorg bij jouw zorgorganisatie implementeren, maar nog veel meer kunnen doen.

Bij Eva Value kunnen we veel meer doen dan alleen kwalitatieve kandidaten aanleveren, afhankelijk van jullie wensen natuurlijk. Zo kunnen we ook kandidaten, uit jullie naam, opvolgen. En de campagnes die we opzetten, worden volledig ontworpen in jullie huisstijl en worden geplaatst via jullie facebook- en instagrampagina. 

Met Eva Value blijf je als zorginstelling dus constant zichtbaar voor potentiële kandidaten. 

Dit hebben we bijvoorbeeld ook gedaan voor Martha Flora, waar we begonnen met een diepgaande kennismaking om echt tot de kern van hun rijke organisatie te komen. Dit resulteerde in unieke beeld- en tekstcampagnes die Martha Flora’s toewijding aan persoonlijke en innovatieve dementiezorg uitstralen. Kijk hier maar: https://evavalue.nl/#case1 .

Deze campagnes zijn niet alleen opvallend, maar ook direct herkenbaar als een extensie van het Martha Flora merk. En nu heeft Martha Flora een consistente stroom van kwalitatieve kandidaten en content. 

Als je dit nu leest, en jij gaat over het aannemen van personeel bij jouw zorgorganisatie, en denkt: ‘dit hebben wij ook nodig’, neem dan nu vrijblijvend contact op met Hidde Sander. Tijdens een digitaal kopje koffie komen we graag meer te weten over jullie organisatie. Of wil je graag meer weten over Eva Value, kijk dan even op https://evavalue.nl/ 

Check de onderstaande link om een kopje koffie in te plannen, en hopelijk tot snel! 

https://evavalue.nl/#contactpagina

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.