Eva Carrièrezorg: Trotse Partner van MT/Sprout – Bereik, Boei en Bind met Relevante Content

< terug naar nieuwsoverzicht
6 juli 2023leestijd 1 minuten

Sinds gisteren zijn we met trots partner van MT/Sprout, dé autoriteit die al meer dan 42 jaar ondernemers, directeuren en managers bereikt, boeit en bindt met waardevolle content via diverse kanalen zoals web, social media, print en events.

Als Eva Carrièrezorg zijn we verheugd om deel uit te maken van dit inspirerende platform. Onze missie is om zorginstellingen te ondersteunen bij het vinden van gekwalificeerde zorgprofessionals en tegelijkertijd zorgprofessionals te helpen bij het ontdekken van passende carrièremogelijkheden. Met onze partnerschap met MT/Sprout kunnen we dit streven nog beter verwezenlijken.

Via onze speciale bedrijfsprofielpagina op de website van MT/Sprout kun je meer te weten komen over wie we zijn, wat we doen en hoe we waarde toevoegen aan de zorgsector. We delen er relevante informatie en inzichten over ons werk, onze expertise en de voordelen van samenwerken met Eva Carrièrezorg.

Bereik, boei en bind met Eva Carrièrezorg – jouw partner in de zorgsector.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.