De samenwerking met Studievereniging Dhrive is nu officieel!

< terug naar nieuwsoverzicht
14 maart 2023leestijd 1 minuten

1+1=3! Afgelopen week is de samenwerking tussen Eva Carrièrezorg en S.v. Dhrive officieel geworden! 🥳

Samenwerking

Elyon en Nadia hebben de eerste bomen geplant die al snel vruchten gaan afwerpen. Deze samenwerking belooft echte meerwaarde te hebben, want Eva is geen sponsor die enkel met geld strooit voor wat naamsbekendheid. De samenwerking heeft echt het doel om beide partijen hogerop te helpen. Hoe gaat dat gebeuren?

Door je bijvoorbeeld laagdrempelig in contact te laten komen met de Eva professionals tijdens het beerpong toernooi 🍻. Hiernaast regelt Eva symposia met levendige gastsprekers en worden er nog volop nieuwe activiteiten op de planning gezet. Of heb je misschien een bedrijf nodig voor je project? Ja, we gaan het voor je regelen! Van grote verenigingsactiviteiten tot persoonlijke hulp, Eva staat voor jou klaar.

Stageplekken

Dit ook voor de volgende stap in jouw carrière. Eva zet namelijk vol in op jouw talent, want dat is het talent van de toekomst. We geven je graag de mogelijkheid samen met ons te groeien in de recruitmentbranche. En je bent niet alleen, want naast de andere stagiairs ging zelfs je oud bestuur je voor. Merit van Riemsdijk start per 5 februari bij ons voor haar stage 💪

Benieuwd naar Eva? Spreek ons eens aan op een S.v. Dhrive-event of neem eens een kijkje op onze socials voor een kleine sfeerimpressie! We zien je snel!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Freek van der Linde via 06 4053 4937 of freek@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.