De dag van
de thuiszorg

< terug naar nieuwsoverzicht
26 september 2022leestijd 2 minuten

“Ik ben enorm trots op mijn medewerkers omdat zij altijd de persoonlijke aandacht bieden die de mensen verdienen” — Pia Helder eigenaar van Zorg door Contact

De dag van de thuiszorg

De dag van de thuiszorg is in het leven geroepen om extra aandacht te schenken aan de thuiszorg. Elke 4e dinsdag van september wordt er extra aan verzorgende IG, thuiszorgmedewerker, verpleegkundige en ook aan de patiënten gedacht. Deze waardering wordt in de dag van de thuiszorg geuit doormiddel van complimenten en waardering. Wijzelf zouden graag Pia Helder willen bedanken voor het interview dat wij met haar mochten houden over haar organisatie Zorg door Contact. Zij zetten zich het hele jaar in om mensen te verzorgen wanneer zij het lastig krijgen.

Pia Helder wil in het bijzonder haar medewerkers bedanken

Directeur Pia Helder vertelt ons in een interview dat ze trots is op haar medewerkers. Ze ziet dat er over de jaren heen een hecht team is ontstaan dat consequent zorg biedt aan de mensen die het verdienen. Ook vindt ze het prachtig dat haar team leergierig is. Er worden nieuwe opleidingen, stages en cursussen gevolgd om bij te blijven en persoonlijk te groeien. Deze groei ziet ze terug in de kwaliteit van de zorg bij de patiënten. Steeds meer patiënten geven namelijk aan meer dan tevreden te zijn met de geleverde zorg. Pia is gelukkig dat dit het geval is en wil ervoor zorgen dat haar medewerkers altijd met voldoening thuiskomen.

Een gezond zorgstelsel

Ook Eva Carrièrezorg wil op de dag van de thuiszorg iedereen die werkzaam is in de thuiszorg een warm hart toedragen. Als de bindende factor tussen de thuiszorg, verzorgende en opdrachtgevers ziet Eva elk aspect binnen deze zorgsector. Deze overkoepelende blik over het werkveld is cruciaal om een goed overzicht te behouden in de ontwikkelingen in de sector. Eva kan er hierdoor voor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. De juiste verbinding tussen alle partijen draagt bij aan een gezond zorgstelsel waarbij iedereen de aandacht krijgt waarmee zij echt geholpen worden.

Start jij ook via Eva een carrière die echt bij jou past?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.