Cheraida’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

“Na een paar spontane gesprekken met Hidde Sander, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik de oprechte aandacht en zorg voor de bewoners miste”, vertelt Cheraida.

Afgelopen maand heeft ze haar Verzorgende IG diploma in ontvangst mogen nemen. Maar voor haar diplomering was ze al in contact gekomen met onze Hidde. “Het contact met Hidde was erg prettig, we hebben met elkaar gesproken over mijn ambities als Verzorgende IG en op welke werkplek ik mezelf het beste thuis zal gaan voelen”.

De week voor haar diplomering ging alles in een stroomversnelling en binnen een week heeft ze haar contract getekend bij Domus Magnus in Amsterdam. Hier werkt ze sinds deze maand parttime. Bij Cheraida is ook de mogelijkheid geboden om naast haar vaste functie als zzp’er te werken bij andere zorginstellingen. “Een mooie start van mijn loopbaan!”, aldus Cheraida.

Wij wensen jou heel veel plezier en succes bij Domus Magnus!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.