Carla’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial4 april 2023leestijd 2 minuten

๐€๐ฅ๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ณ๐š๐š๐ฆ ๐›๐ž๐ง๐ญ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ฌ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ, ๐๐š๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ญ ๐ฃ๐ž ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ ๐ž๐ž๐ง ๐š๐ง๐๐ž๐ซ ๐ก๐จ๐ž ๐›๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ซ๐ข๐ฃ๐ค ๐ก๐ž๐ญ ๐ข๐ฌ ๐จ๐ฆ ๐ž๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ญ๐ž ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ž๐ซ๐ญ ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง๐ญ.

Door de aanhoudend en te hoge werkdruk voelde Carla zich steeds minder op haar plek. In combinatie met haar drukke gezinsleven, kon ze niet langer zo doorgaan. Het was een moeilijke beslissing, maar ze wist dat ze op zoek moest gaan naar een nieuwe werkplek. “Je moet aan jezelf blijven denken,” vertelt Carla.

Toen ze op zoek ging, kwam ze de advertentie van Eva tegen. Carla vulde ons contactformulier in en kwam in contact met Elyon en Hidde. Door zorgvuldig te luisteren naar Carlaโ€™s wensen en ook goed in kaart te hebben wat Martha Flora zoekt, kwamen we snel tot de perfecte match. “Het contact met Elyon en Hidde voelde heel menselijk en niet commercieel, ze stonden in het gehele kennismakingstraject met Eva en mijn nieuwe werkgever naast me,” zegt Carla.

Nu werkt Carla sinds kort bij Martha Flora en ze voelt zich er ontzettend welkom. “Het was een heel warm welkom,” geeft Carla aan, “het team is blij dat ik er ben.” Ze leert haar nieuwe team en de bewoners elke dag beter kennen en heeft nu eindelijk weer tijd en energie over voor de belangrijke dingen in het leven, zoals oppassen op haar jonge kleinkinderen.

Voel jij ook dat het tijd is om aan jezelf te denken en de juiste werkplek te vinden? Het verhaal van Carla bewijst dat het mogelijk is om een โ€‹โ€‹werkplek te vinden die jou als persoon waardeert en ondersteunt. Met Eva aan jouw zijde, heb je persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jouw droomplek in de zorg te vinden. Laat ons je helpen en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn in de zorgsector!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Freek van der Linde via 06 4053 4937 of freek@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! โ˜•

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.