Betere zorg door vaste krachten

< terug naar nieuwsoverzicht
bemiddeling3 november 2020leestijd 1 minuten

Kijk, da’s nu precies wat wij voor zorgprofessionals en organisaties kunnen betekenen. GZ Psycholoog Michiel kwam in november 2019 bij Eva in dienst en ging voor onze opdrachtgever Boncura aan de slag. Het beviel van beide kanten zo goed, dat Michiel, eind juli bij Boncura in dienst is gekomen. En daar is Rob Los, zorgmanager bij Boncura, erg blij mee!

Bij Eva willen we het graag anders doen dan andere arbeidsbemiddelaars. Geen snelle handel en kortdurende plaatsingen. Nee, wij willen bouwen aan goede zorg. En dat kan alleen op basis van vertrouwen. Afspraak is afspraak en als het even niet lukt, dan zijn we daar eerlijk over. We gaan voor een lange werkrelatie en werven daarom vaste krachten. Zo ook in het geval van Boncura. We hebben Michiel aangenomen, omdat hij echt de juiste match bleek voor Boncura. Zowel qua persoon, als qua werkervaring. Rob Los is erg tevreden met Michiel en over de samenwerking met Eva: “Eva heeft ons geholpen met het vervullen van een lastige vacature. Dat hebben ze echt goed gematcht. Het hele traject hebben ze goed begeleid en er was goed contact. Ook is het fijn dat we Michiel na de inleentermijn hebben kunnen overnemen. Nu hij bij ons in dienst is, kunnen we samen verder bouwen.” En zo gaan ze samen nog betere zorg leveren. Daar doen we het bij Eva voor. We care!

Lees hier wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.