Betere zorg door talentcoaching

< terug naar nieuwsoverzicht
ontwikkeling14 oktober 2020leestijd 1 minuten

Jouw nieuwe zorgprofessional gaat doen waar-ie goed in is, en daarin verder groeien. Hoe getalenteerd een zorgprofessional ook is – diegene is niet voor niets aangenomen – wij geloven dat er altijd ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door de professional te coachen, gaat hij of zij beter presteren, zich gewaardeerd voelen en dus betere zorg leveren. Eva Carrièrezorg helpt jouw organisatie door zowel op individueel niveau als organisatieniveau coaching aan te bieden.

Ben je ooit uitgeleerd?

Het leveren van vaste krachten. Da’s wat Eva Carrièrezorg voor jouw organisatie kan betekenen. Maar dat is nog maar de eerste stap van onze samenwerking. Jouw organisatie kan ook rekenen op goede begeleiding en talentcoaching van dat talent. “Is-ie niet goed genoeg dan?” Zeker wel, maar wij geloven ook dat hij of zij boven zichzelf kan uitstijgen! Want zeg nu zelf, ben je ooit echt uitgeleerd?

Groeien kun je alleen als je dat echt wilt

We duiken dus niet de boeken vol uitgewerkte theorieën in, maar kijken naar de persoon in de zorgjas. Groeien kun je namelijk alleen als je dat echt wilt. Daarom beginnen we bij de basis; de professional en zijn of haar drijfveren. “Ik weet gewoon niet zo goed waar ik goed in ben”, horen we wel eens. Dat gaan we samen ontdekken. Wij duwen de professional in de juiste richting, maken hem of haar bewust van bepaalde keuzes, dwingen diegene uit de comfortzone en houden een spiegel voor. Toegegeven: dat is soms best lastig en confronterend. Maar juist door inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kunt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet, kun je kansen ontdekken. Zo helpen we de medewerker bewuste keuzes te maken die bijdragen aan het hoogste doel: de beste zorg leveren.

Kijk op Eva voor Organisaties voor meer informatie en uitleg over wat wij nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Paul Rullmann via 06 1588 4252 of paul@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Sleep bestanden hierheen of