Belangeloos bemiddelen in zorgprofessionals aan het bed

< terug naar nieuwsoverzicht
bemiddeling17 april 2020leestijd 2 minuten

Arbeidsbemiddeling is een commerciële business. Dat weten we maar al te goed. Toch wil onze Elyon zich tijdens de coronacrisis belangeloos inzetten waar we bij Eva het beste in zijn: het vinden van de ‘match’, het werven van goed zorgpersoneel binnen de zorg.

Op de dag dat Nederland in een ‘intelligente lockdown’ ging, spookten de gedachten door mijn hoofd. Ik ben met Eva nu een goed jaar bezig om mijn droom werkelijkheid te maken: een eigen arbeidsbemiddelingsbureau neerzetten, met als doel langdurige inzet en continuïteit binnen de zorg. Met de beperkende maatregelen werd er een appèl gedaan op m’n leiderschap voor m’n eigen bedrijf en personeel. En tegelijk op het tonen van m’n maatschappelijke betrokkenheid. Gelukkig gaan die twee, hand in hand.

Onze kracht inzetten

Al gauw hadden we contact met onder andere de gemeente Súdwest-Fryslân om te zien hoe Eva kan helpen bij de reïntegratie van mensen die momenteel ‘op de bank zitten’, maar graag weer aan het werk willen. Daarnaast zagen we bij Eva de behoefte bij onze zorgprofessionals om soms extra diensten te draaien of bij te springen op plekken waar de nood hoog is. Door ons netwerk verder open te gooien, willen we in dat gat springen. We zetten onze kracht in om met kandidaten in gesprek te gaan en te horen waar hun talenten en bekwaamheden liggen. Zodat we direct kunnen schakelen en de match kunnen maken waar nu handen aan het bed nodig zijn.

Kosteloos bemiddelen in zorgprofessionals

Qua integriteit drong de vraag bij ons door: Moeten wij aan het coronavirus gaan verdienen? Dat antwoord was voor mij snel helder. Nee, we willen niet aan het virus verdienen. Wij willen het werven en mogelijk plaatsen van zorgprofessionals uit deze doelgroep kosteloos aanbieden aan zorginstellingen in de noordelijke provincies – aan onze kant van het IJsselmeer. Dit betekent dat we jou als zorgprofessional, maar ook zorginstellingen willen uitnodigen contact met ons op te nemen om samen te werken. Wij nemen bij Eva een stuk werving en selectie uit handen, waardoor zorginstellingen kunnen doen waar hun ‘core business’ ligt: zorg verlenen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.