Esmeralda’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 2 minuten

De vrijheid om jezelf te zijn, een werkgever die jou vertrouwt en een team dat jou waardeert. Wij geloven dat dit mogelijk is voor iedereen. In het verhaal van Esmeralda lees je hoe het haar is gelukt.

Voor Esmeralda was het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ze vulde een aanmeldformulier in en kreeg snel een belletje van Hidde om kennis te maken. Het verraste Esmeralda dat hij eerst de tijd nam om haar persoonlijk te leren kennen. Daarna kwam Hidde met het voorstel om langs te gaan bij Martha Flora. Hier kon ze op gesprek om te kijken of dit bij haar past.

Al bij het eerste gesprek werd Esmeralda met open armen ontvangen. De locatiemanager gaf meteen aan een positief gevoel te krijgen bij Esmeralda. De collega’s die aanwezig waren om kennis te maken, kwamen heel spontaan en geïnteresseerd over. Tijdens haar meeloopdag kreeg Esmeralda meteen het vertrouwen om voor de bewoners te zorgen. Ze ontving de vrijheid waarmee ze zichzelf kon bewijzen. “Het ging perfect,” vertelde Esmeralda.

Esmeralda werkt sinds 3 april bij Martha Flora als MCC’er. Ze heeft eindelijk echt tijd voor de bewoners, iets wat in het verleden niet altijd het geval was. Esmeralda voelde zich helemaal op haar plek en wende snel aan deze nieuwe werkwijze. “Ik zocht een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden!”

Ben jij ook op zoek naar een werkplek waar je de kans krijgt om jezelf te bewijzen? De vrijheid om te laten zien wat je allemaal in huis hebt?  En heb jij behoefte aan een baan waar je niet constant aan het haasten bent? Kom dan snel met ons in contact! Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, waarna we op zoek gaan naar de werkplek die het beste bij jou past. Hopelijk spreken we je snel!

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.