Alyt’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial21 april 2023leestijd 1 minuten

Jullie zien bij ons vaak de bemiddeling van zorguitvoerende functies voorbijkomen, maar ook staf- & managementvacatures vervullen wij geregeld succesvol.

Wij gebruiken ons netwerk op alle vlakken en hiermee pakken wij alle kansen aan bij de door ons vertrouwde opdrachtgevers. Alyt de Jong is hier een perfect voorbeeld van en hebben wij bemiddeld als HR-Adviseur.

Door onze goede contacten met Zorggroep Careyn verkregen wij deze openstaande vacature en zijn wij gelijk binnen ons netwerk gaan werven. Alyt haar kennis, kunde en persoonlijkheid kwamen perfect overeen met de gestelde kwalificaties van deze vacature. Wij werken inmiddels al 2,5 jaar samen met Careyn en konden goed inschatten of Alyt er ook daadwerkelijk zou passen.
Alyt was nog lang niet uitgeleerd op het HR vak en wil zichzelf nog veel verder ontwikkelen. Ze heeft hier de vrijheid om projecten te starten, diepgang te creëren en de zorg professionals van Careyn bij te staan op het gebied van HR. Careyn ziet deze verantwoordelijk positief terug in haar werk en dat laten ze optimistisch merken aan Alyt.

Het contact met Eva beschrijft Alyt als vriendelijk, sociaal, persoonlijk en met korte lijntjes. Dit alles hielp haar om de volgende stap in haar carrière te maken. We zijn blij dat we op alle vlakken van de zorg mensen op de juiste plek kunnen zetten.

Alyt, we wensen je veel werkplezier toe en we houden contact! Tot snel ☕

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Hidde Sander via 06 5148 3910 of hidde@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.