Corinne’s ervaring met Eva

< terug naar nieuwsoverzicht
testimonial4 april 2023leestijd 2 minuten

Wij geloven dat iedereen uniek is en dat het belangrijk is om aandacht te geven aan de individuele wensen en behoeften van onze kandidaten.

“Hidde was enorm vriendelijk en heeft het sollicitatieproces bij Eva duidelijk uitgelegd. Hidde bracht mijn persoonlijke situatie in kaart en voor ik het wist kreeg ik een unieke kans aangeboden!” Een quote als deze laat zien wat wij voor jou kunnen betekenen, maar we bieden meer dan dat. Wij zijn namelijk persoonlijk met jou bezig en geven je de aandacht die jij verdient.

Voordat Corinne met  Eva Carrièrezorg  in contact kwam, werkte ze als docent Nederlands voor vluchtelingen. Hoewel ze haar werk leuk vond, kostte het haar veel tijd en energie. “Toen ik bij mezelf dacht dat ik weer terug de zorg in wou, kwam ik de advertentie van Eva tegen.” En toen ze het kennismakingsformulier invulde kwam ze al snel in gesprek met Hidde. Meteen kreeg ze de persoonlijke begeleiding die ze nodig had. “Het voelde direct vertrouwd.”

Na twee gesprekken bij Domus Magnus kreeg Corinne de kans om een paar uurtjes mee te lopen waarbij ze de sfeer kon ervaren. “De arbeidsvoorwaarden waren uitstekend en het gevoel zat goed, dit was voor mij doorslaggevend.” Corinne begon in een nieuw inwerktraject waar ze kon meelopen en kennismaken met alle functies en personeel rondom haar eigen functie. “Je kent meteen alle collega’s dus dat is heel fijn.”

Nu werkt ze met veel plezier in haar nieuwe baan. “De zorgzwaarte is een stuk minder en alles is netjes en verzorgd.” Ze waardeert het feit dat ze rustig aan kon doen en haar tijd kon nemen om in haar nieuwe functie te beginnen. De persoonlijke begeleiding die ze kreeg, gaf haar het vertrouwen dat ze nodig had.

Als jij ook op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg, neem dan snel contact met ons op. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw ideale werkplek en bieden je de persoonlijke begeleiding en aandacht die jij verdient. Wij geloven dat dit de basis is voor een goede relatie en dat we alleen zo samen tot het beste resultaat kunnen komen.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Freek van der Linde via 06 4053 4937 of freek@evacarrierezorg.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.