Nieuws van Eva

97
items gevonden
Sorteer op Datum
nieuws

Eva start 2024 met een nieuwe uitdaging

Bij Eva Carrièrezorg hebben we gemerkt dat veel zorgorganisaties op zoek zijn naar het uitbesteden van hun zorgrecruitment. Alleen dit bleek voor onze klanten niet altijd even makkelijk. Met de introductie van Eva Value kunnen wij dit probleem en meer oplossen. 

19 januari 2024
nieuws

Testimonial Wil

Een onverwachte wending in haar carrière bracht Wil bij Eva. Aangetrokken door de nieuwe prachtige locatie van Philadelphia in Castricum, gaat Wil in januari beginnen aan een nieuw avontuur in haar zorgcarrière.

15 december 2023
nieuws

Internationale Dag van de Universele Gezondheidszorg

Vandaag, op 12 december, is het de Internationale Dag van de Universele Gezondheidszorg. Deze dag is een moment om successen te vieren, maar ook om bewust te zijn van de uitdagingen die nog voor ons liggen.

13 december 2023
nieuws

De Nadelen van ZZP’ers in de Zorg

Zzp’ers zijn vaak een snelle oplossing voor personeelstekorten, maar dit komt met een prijs. De afhankelijkheid van zzp’ers in de zorg heeft geleid tot hogere werkdruk voor vaste werknemers, stijgende kosten, en een blijvende behoefte aan personeel. Ontdek hoe we bij Eva dit probleem oplossen. 

13 november 2023
nieuws

Lagere werkdruk in zorgvilla’s

De werkdruk voor zorgmedewerkers is alleen maar blijven toenemen. Ontdek hoe we bij Eva de werkdruk verlagen door samen te werken met zorgvilla’s.

27 oktober 2023
nieuws

3 Tips voor een sollicitatiegesprek

Solliciteren met meer zelfvertrouwen? Wij hebben 3 tips voor jouw optimale voorbereiding! Een sollicitatiegesprek gaat namelijk verder dan een simpel gesprek. Door je goed voor te bereiden, kun jij je kans op succes aanzienlijk verhogen.

23 oktober 2023
nieuws

Prinsjesdag 2023: Wat betekent het voor de Zorgsector in 2024?

Op de gedenkwaardige Prinsjesdag van 2023 kwamen sleutelaankondigingen aan het licht die van vitaal belang zijn voor de toekomst van de zorgsector in Nederland, rijkend van zorgondernemers tot zorgmedewerkers.

12 oktober 2023
testimonial

Testimonial Esther

‘’Je telt mee als mens en niet als een nummertje die als de zoveelste binnenkomt of hier weggaat.’’ Esther voelde al een tijdje dat haar huidige werkplek niet meer volledig paste. Ze voelde zich ongehoord en een nummertje binnen haar werkplek ondanks de plezierige collega’s en een doelgroep die haar lag. Na haar bemiddeling door Eva zit ze volledig op haar plek

6 oktober 2023
nieuws

Ziekteverzuim in de zorg blijft dalen

Dit kwartaal zien we opnieuw een daling in het ziekteverzuim onder zorgmedewerkers. Eerder dit jaar was er al een afname van 0,8 procent ten opzichte van vorig jaar. De laatste cijfers van het CBS tonen aan dat deze trend zich voortzet.

3 oktober 2023
wij zijn Eva

Klaar voor actie: teamuitbreiding bij Eva

We zijn verheugd om vier nieuwe stagiaires bij Eva Carrièrezorg te verwelkomen. Ze zullen ons team gaan versterken. Zo zijn we meer dan ooit klaar om voor jou het verschil te maken.

voorstellen21 september 2023
nieuws

Indrukwekkende salarisboost voor de gehandicaptenzorg

Medewerkers in de gehandicaptenzorg kunnen uitkijken naar een aanzienlijke loonsverhoging van 13,2% en andere veelbelovende veranderingen. Dit zijn de resultaten van onderhandelingen tussen verschillende werkgevers en vakbonden.

13 september 2023
nieuws

Ze kunnen door de begeleiding in hun kracht staan

Eric begon zijn carrière in de horeca en heeft lang met passie gewerkt als bedrijfsleider. Toen hij verhuisde, zag hij dit als een perfecte gelegenheid voor een nieuwe uitdaging. Binnen zijn netwerk hoorde hij positieve verhalen over de zorg en gezien zijn affiniteit met het werken met mensen, besloot hij zich te laten omscholen.

7 augustus 2023
blog

Zijn huidige werkgever bood hem helaas geen duurzaam toekomstperspectief

“Er was geen gebrek aan aanbod, zoals bij veel zorgprofessionals in deze markt. Maar hoe maak je nou zo’n belangrijke keus? Voor mij was de doorslaggevende factor de openheid en daadkracht in de afspraken.”

1 augustus 2023
nieuws

Eva Carrièrezorg: Trotse Partner van MT/Sprout – Bereik, Boei en Bind met Relevante Content

Bereik, boei en bind met Eva Carrièrezorg – jouw partner in de zorgsector.

6 juli 2023
nieuws

Verlichting aan de horizon: een betere oplossing voor zorgmedewerkers

In de afgelopen periode hebben veel zorgmedewerkers, vooral die in de ouderenzorg, het financieel moeilijk gehad. Met salarissen net boven het minimumloon en toenemende kosten van levensonderhoud, was rondkomen een uitdaging.

4 juli 2023
nieuws

Testimonial Amparo

“Als je door Eva bemiddeld wordt dan wordt er oprecht geluisterd naar je wensen” Amparo is een echt mensenmens. Het was daarom ook zonde dat zij door een aantal nare ervaringen met haar manager haar zorgbaan inruilde voor een kantoorbaan. Terwijl ze gedemotiveerd weer een bericht van Eva voorbij zag komen had ze er weinig vertrouwen in dat ze ooit nog terug wilde naar de zorg, maar wat had ze te verliezen?

30 juni 2023
nieuws

De jeugdzorg in Nederland is een groeiend probleem

De jeugdzorg in Nederland is een gewichtig onderwerp, voornamelijk doordat bijna een op de zeven kinderen jeugdzorg ontvangt. Deze kinderen hebben te maken met diverse problemen, van stoornissen als dyslexie tot mishandeling of verwaarlozing. Het is daarom van cruciaal belang om de jeugdzorg effectief en toegankelijk te maken, zodat deze kinderen de zorg kunnen ontvangen die ze nodig hebben en verdienen.

kennisinjectie9 juni 2023
nieuws

Ziekteverzuim in de zorgsector daalt na 3 jaar eindelijk weer

Na een lange periode, laat het ziekteverzuim in de zorgsector eindelijk weer gedaald. Een gezonde zorgsector dienst als ruggengraat voor de rest van de maatschappij

19 mei 2023
nieuws

Zorgmedewerkers vanuit de bijstand

Werken vanuit de bijstand in de zorg moet makkelijker worden, daar zijn Marco Florijn, de Rotterdamse PvdA-wethouder, en Andrée van Es, de Amsterdamse wethouder voor GroenLinks, het over eens. Door de kabinetsmaatregelen zullen de komende jaren 60.000 banen voor huishoudelijke hulp verdwijnen, maar elders in de sector ontstaan nieuwe banen. Om dit proces soepel te laten verlopen is er een actieplan nodig, vindt Florijn. Hij pleit voor meer van-werk-naar-werkbegeleiding in de zorg.

12 mei 2023
testimonial

Esmeralda’s ervaring met Eva

De vrijheid om jezelf te zijn, een werkgever die jou vertrouwt en een team dat jou waardeert. Wij geloven dat dit mogelijk is voor iedereen. In het verhaal van Esmeralda lees je hoe het haar is gelukt.

testimonial21 april 2023
testimonial

Cheraida’s ervaring met Eva

“Na een paar spontane gesprekken met Hidde Sander, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik de oprechte aandacht en zorg voor de bewoners miste”, vertelt Cheraida.

testimonial21 april 2023
testimonial

Nisrins ervaring met Eva

Nisrin Zaagougui gaat het avontuur aan als kwaliteitsverpleegkundige. “Doordat mijn ervaring met jullie zo fijn is verlopen, raad ik iedere werkzoekenden aan met jullie de samenwerking aan te gaan.”

testimonial21 april 2023
testimonial

Sabrina’s ervaring met Eva

Sabrina geeft onze bemiddeling een 10!

testimonial21 april 2023
testimonial

Alyt’s ervaring met Eva

Wij gebruiken ons netwerk op alle vlakken en hiermee pakken wij alle kansen aan bij de door ons vertrouwde opdrachtgevers. Alyt de Jong is hier een perfect voorbeeld van en hebben wij bemiddeld als HR-Adviseur.

testimonial21 april 2023
testimonial

Meghans ervaring met Eva

Ze heeft namelijk recent haar tweede kindje gekregen en hier wil zij goed voor zorgen. Dezelfde toewijding als voor haar kinderen wilde Meghan in haar baan terug laten komen. Ze realiseerde zich wel dat dit deze combinatie een hele opgave zou worden. Zeker in de vroege ochtenduren moeten de kinderen klaargemaakt worden voor de dag. Dit alles heeft Meghan niet tegen laten houden om contact op te nemen met Eva.

testimonial21 april 2023
testimonial

Johans ervaring met Eva

“De beide keren dat ik bemiddeld ben door Eva verliep alles snel en probleemloos. Eva hield mij goed op de hoogte van de stand van zaken in het bemiddelingsproces. Ik zou het contact beschrijven als open, coöperatief en men is oprecht blij dat je er komt te werken. Dat gaf me echt een welkom gevoel. Door dit alles vind ik Eva echt een aanrader!”

testimonial21 april 2023
testimonial

Joèlle’s ervaring met Eva

Onlangs is Joèlle gestart bij Domus Magnus als eerste verantwoordelijke verzorgende.

testimonial21 april 2023
testimonial

Mandy’s ervaring met Eva

Mandy zocht een nieuwe baan, welke dichter bij haar woonomgeving lag en waar zij meer tijd en aandacht heeft voor de cliënten. De woon/werk afstand werd haar te lang. Hierdoor kwam zij in contact met Eva. Zij had onder een Linkedin post een reactie achtergelaten, waardoor wij met haar in contact kwamen.

testimonial21 april 2023
testimonial

Radha’s ervaring met Eva

Radha was op zoek naar een nieuwe baan. Toen ze voor de zoveelste keer de advertentie van Eva langs zag komen, dacht ze: ‘waarom ook niet?’ en vulde ze ons kennismakingsformulier in.

testimonial21 april 2023
testimonial

Michelles ervaring met Eva

Vaste collega’s zijn belangrijk als geen ander als het gaat om de werksfeer. Toch wordt er veel gewerkt met tijdelijke krachten en ZZP’ers, waardoor cliënten geen vertrouwde band kunnen opbouwen. Dit moet anders kunnen, toch? Daarom is Eva er.

testimonial4 april 2023
testimonial

Carla’s ervaring met Eva

𝐀𝐥𝐬 𝐣𝐞 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐳𝐚𝐚𝐦 𝐛𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐳𝐨𝐫𝐠𝐬𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫, 𝐝𝐚𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐚𝐥𝐬 𝐠𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐡𝐨𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤 𝐡𝐞𝐭 𝐢𝐬 𝐨𝐦 𝐞𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐠𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐝𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐞𝐫𝐭 𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞𝐮𝐧𝐭.

testimonial4 april 2023
testimonial

Corinne’s ervaring met Eva

𝑯𝒆𝒕 𝒗𝒆𝒓𝒉𝒂𝒂𝒍 𝒗𝒂𝒏 𝑪𝒐𝒓𝒊𝒏𝒏𝒆 𝒍𝒂𝒂𝒕 𝒛𝒊𝒆𝒏 𝒘𝒂𝒂𝒓𝒐𝒎 𝒘𝒊𝒋 𝒃𝒊𝒋 𝑬𝒗𝒂 𝒛𝒐 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒐𝒏𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒕𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒌 𝒈𝒂𝒂𝒏.

testimonial4 april 2023
nieuws

De samenwerking met Studievereniging Dhrive is nu officieel!

14 maart 2023
nieuws

Van onopvallend naar onweerstaanbaar met een creatief CV

Van onopvallend naar onweerstaanbaar: hoe een creatief CV jouw potentieel benadrukt

14 maart 2023
kennisinjectie

Code rood: Langdurige schaarste in de zorg

De verdeling van zorg tijdens schaarste is een zorgelijke kwestie waar op dit moment geen antwoorden op zijn. Er ontbreken standaardprocedures en richtlijnen voor de verdeling van planbare zorg bij langdurige schaarste. Het Centrum voor Ethiek en Gezondheid heeft hier aandacht voor gevraagd met het recent verschenen signalement “code rood”.

kennisinjectie6 februari 2023
nieuws

7 Tips om je voor te bereiden op je sollicitatie

Solliciteren kan soms stressvol zijn, maar met deze tips kun je het proces beter navigeren en jezelf op de best mogelijke manier presenteren. Blijf jezelf ontwikkelen, maak gebruik van je netwerk en blijf solliciteren. Als je deze stappen volgt, zul je succesvol zijn in het vinden van een baan die bij je past.

21 december 2022
nieuws

Green Deal Zorg 3.0

Er zijn vijf thema’s waar de Green Deal Zorg zich op betrekt. Alle onderdelen zijn van cruciaal belang voor het verduurzamen van de algehele zorgsector. In deze thema’s zijn er een aantal specifiek belangrijk voor zorgmedewerkers.

14 november 2022
Vacature

Gezocht: marketing stagiair(e)!

Omdat Eva nog kleinschalig is, hebben mijn ideeën echte impact. Een nieuwe branche bedienen, zelf advertenties gaan draaien, merchandise bedrukken, niets was te gek.

3 november 2022
nieuws

Ouderenzorg financieel in zwaar weer

De algehele druk op de ouderenzorg is het afgelopen jaar toegenomen. Deze druk is ontstaan door de gestegen prijs van toeleveranciers en door de gestegen loonkosten. Beide hebben ervoor gezorgd dat, ondanks de omzetgroei, er alsnog 17% meer instellingen zijn die verlies hebben geleden.

24 oktober 2022
nieuws

Het welzijn van zorgmedewerkers zwakt af

Schrikbarend genoeg is het welzijn van zorgpersoneel het afgelopen jaar hard afgezwakt. Dit terwijl zorgmedewerkers het aan het begin van de coronacrisis al zwaar hadden te verduren. Het welzijn van zorgpersoneel moet weer op #1 komen te staan.

17 oktober 2022
nieuws

Nationale ouderendag

De nationale ouderendag wordt elk jaar op de eerste vrijdag van september gevierd. Dat deze dag in het thema van ouderen staat verbaast niemand, maar wat daar precies gedaan mee kan worden is niet voor iedereen duidelijk.

6 oktober 2022
nieuws

Werken in een zorgvilla

We denken minder snel aan een zorgvilla. Dat is niet zo vreemd maar wel zonde. Het is niet vreemd, omdat zorgvilla’s een relatief nieuw begrip zijn.

4 oktober 2022
nieuws

De dag van
de thuiszorg

Elke 4e dinsdag van september wordt er extra aan verzorgende IG, thuiszorgmedewerker, verpleegkundige en ook aan de patiënten gedacht.

26 september 2022
nieuws

Zzp zorgpersoneel gaat ten koste van de zorgsector

Schrikbarend! Onder het zorgpersoneel overweeg zes op de tien medewerkers jonger dan 35 om hun vaste baan op te zeggen.

22 september 2022
testimonial

Van te weinig sollicitanten naar precies de persoon die je nodig hebt

Wij helpen zorgorganisatie Domus Magnus bij het vinden van vaste krachten. Bekende gezichten voor de zorgbehoevenden, zodat zij goede zorg kunnen blijven leveren. Dat doen wij al een jaar voor Domus Magnus! 

 

testimonial29 juni 2022
nieuws

‘Altijd op dezelfde tijd onder de douche zal niet langer vanzelfsprekend zijn’

Anneke Westerlaken, dochter van oud-vakbondsman Anton Westerlaken. Ze waarschuwt voor de grote golf ouderen die thuis blijft wonen en zorg nodig heeft.

7 december 2021
nieuws

Nieuwe zorgverbinder

Thalina is een verbinder, een bruggenbouwer en een doorpakker die precies weet hoe ze opdrachtgevers én zorgprofessionals kan enthousiasmeren. Met twee gelukkige partijen als eindresultaat.

voorstellen6 december 2021
testimonial

Betrokken zorgprofessionals in jouw organisatie

Wij helpen zorgorganisatie Careyn bij het vinden van vaste krachten, die bekende gezichten voor de zorgbehoevenden, zodat zij goede zorg kunnen blijven leveren. En dat doen we inmiddels al anderhalf jaar voor hen!

bemiddeling9 juni 2021
wij zijn Eva

Waarom verpleegkundige worden?

Prinses of ridder? Nee hoor, Franka wist al van jongs af aan dat ze verpleegkundige in het ziekenhuis wilde worden. Lees nu haar verhaal!

voorstellen7 juni 2021
nieuws

Nieuw zorgtalent in aantocht

Dat verpleegkunde een mooi beroep is, zullen velen beamen. Zorgen voor mensen, helpen bij revalidatie, helpen in het dagritme. Het is een dankbaar beroep waarin je echt het verschil maakt in iemands leven. Vele jongeren kozen ook dit jaar voor de studie HBO Verpleegkunde.

motivatie28 mei 2021
blog

Liefdevolle zorg

Tuurlijk, je wordt betaald om goede zorg te leveren. Je moet weten hoe je medische handelingen verricht. Maar in de zorg werk je met en draait het om mensen. Liefdevolle zorg, noemen we dat.

inhaker30 april 2021
kennisinjectie

Wat weet jij van alvleesklierkanker?

Wat weet jij van alvleesklierkanker? Wij steunen sinds begin dit jaar de campagne Support Casper van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Zij doen ontzettend belangrijk onderzoek naar goede en betaalbare behandelmethodes voor deze vreselijke ziekte. En dat is hard nodig. Maar waarom eigenlijk?

kennisinjectie1 april 2021
spreekuur

Terugkeren naar het warme nest

Heerlijk, terugkeren naar het warme nest. Maar inmiddels is jouw geliefde werkfamilie uitgevlogen. We horen het de laatste tijd vaker. Zorgprofessionals die corona of een burn-out hebben gehad, die terugkeren in een kil nest.

werkdruk18 maart 2021
wij zijn Eva

Van recreatie voor kinderen naar zorg voor ouderen

Ze maakte drie jaar geleden de switch van het toerisme naar de zorg. Een hele andere ‘tak van sport’, toch past het bij Ina. Zoals ze zelf zegt: “Ik werk graag met mensen.” Benieuwd hoe ze bij ons terecht is gekomen en hoe het haar bevalt? Komt-ie!

voorstellen12 maart 2021
nieuws

SARA, Tessa en Paro: mechanische zorgverlichters

Zie je het voor je? Zo’n zorgrobot in het verpleeghuis van je moeder? Zorgrobots maken hun opmars. Ze nemen een aantal taken over van de zorgprofessional, zodat die professional meer tijd heeft om écht te zorgen voor de cliënt. We stellen je graag voor aan SARA, Tessa en Paro.

werkdruk9 maart 2021
blog

De werkdag van Paul

Sturen we onze kandidaten gewoon op sollicitatiegesprek en zien we daarna wel hoe het ging? Nee hoor, het liefst gaan we mee! Paul ging, toen we nog niet een lockdown zaten, met verpleegkundige Monique mee naar twee zorgorganisaties.

bemiddeling26 februari 2021
nieuws

Eva steunt Support Casper

Support Casper financiert het onderzoek naar goede behandeling voor alvleesklierkanker, de op één na dodelijkste vorm van kanker. Iedere dag overlijden er acht mensen aan deze verwoestende ziekte. Steun is hard nodig!

inhaker3 februari 2021
wij zijn Eva

Zingeving voor teammanager Johan

“Ik zie mijn werk als zingeving. Ik ben niet iemand die achter de geraniums gaat zitten.” Johan Knopf heeft een rugzak vol (zorg)ervaring en zet zijn kennis sinds kort in als Teammanager Wijkverpleging bij Zorggroep Meander. Lees snel verder over de uitdaging die hij bij Zorggroep Meander aangaat en zijn ervaring met Eva.

voorstellen4 januari 2021
wij zijn Eva

Alexander in Ondernemend Friesland

Hebben jullie onze Alexander al gespot in de nieuwste Ondernemend Friesland?

voorstellen22 december 2020
kennisinjectie

Betekenisvolle band met dierbare met dementie

Anne Basting is specialist in ouderengeneeskunde en vertelt in haar inspirerende TED Talk over hoe je een betekenisvolle band met iemand met dementie kunt opbouwen.

kennisinjectie21 december 2020
nieuws

Kwart artsen in opleiding overweegt te stoppen

Gehaast werken, zelden pauze en weinig supervisie. Een kwart van de artsen in opleiding tot specialist (aios) en niet tot specialist (anios) overweegt te stoppen met hun opleiding.

werkdruk21 december 2020
wij zijn Eva

Genieten van de kleine dingen

Tina geniet van haar werk als verpleegkundige bij HilverZorg. Ze staat klaar voor de bewoners, maakt graag een praatje, kan met ze lachen en smelt van hun lieve woorden. “Die positieve woorden hebben kracht”,

werkgeluk17 december 2020
nieuws

Samenwerken met studievereniging Valetudo

“Juist in de beginfase van hun carrière is het belangrijk om voor hen als vangnet te fungeren. De zorg heeft ze hard nodig en wij willen juist voor hen zorgen.”

11 december 2020
nieuws

Zorgen is topsport

Nauwelijks gehoorde wensen, weinig invloed en niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Er is te weinig oog voor zorgprofessionals, blijkt uit onderzoek.

werkgeluk27 november 2020
nieuws

Mentale gezondheid onder druk

Moeten we ons hart vasthouden wanneer de 44 duizend uitgestelde verwijzingen voor geestelijke gezondheidszorg worden ingehaald?

werkdruk27 november 2020
wij zijn Eva

Betere zorg door vaste krachten

Bij Eva willen we het graag anders doen dan andere arbeidsbemiddelaars. Geen snelle handel en kortdurende plaatsingen.

bemiddeling3 november 2020
nieuws

Geen coronabonus voor externe inhuur

De administratieve rompslomp lijkt te groot om de bonus voor extern inhuur aan te vragen. En daar schrokken we van.

werkdruk2 november 2020
spreekuur

Andere situatie, andere leiderschapsstijl

Welke leiderschapsstijl werkt, hangt af van de situatie en de mensen. Door te luisteren zorgde Trudie voor saamhorigheid.

ontwikkeling30 oktober 2020
nieuws

Tijd voor efficiënte kwaliteits-verbetering?

De zorgsector gaat, wanneer het beleid ongewijzigd blijft, in de komende kabinetsperiode € 13 miljard meer kosten, waardoor het andere kosten gaat verdringen. Maar kan het efficiënter?

ontwikkeling27 oktober 2020
wij zijn Eva

Betere zorg door talentcoaching

Ben je ooit uitgeleerd? Wij geloven dat er altijd ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

ontwikkeling14 oktober 2020
testimonial

Kloek-directeur Martin van de Graaf over Eva

Bij zorgorganisatie Kloek bieden ze mensen met dementie belevingsgericht zorg. Wij helpen hen bij het vinden van die goede zorgprofessionals die daarvoor nodig zijn. Martin van de Graaf vertelt over onze samenwerking.

bemiddeling3 augustus 2020
spreekuur

We bouwen met vertrouwen aan de zorg

Mogen wij jou vragen om je vertrouwen? Want alleen zo kunnen we bouwen aan de zorg in Nederland.

spreekuur3 juli 2020
help

De vier B’s van Eva

Met de vier B’s van Eva zorgen we dat onze medewerkers groeien en zich écht kunnen ontwikkelen!

uitleg26 juni 2020
blog

De werkdag van een POH

Vandaag is het Dag van de Praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk (POH). Maar wat doet een POH eigenlijk?

inhaker22 mei 2020
kennisinjectie

Ben jij zuinig op je zorgprofessional?

Investeer in je zorgprofessionals en krijg er nog betere zorg voor terug!

15 mei 2020
wij zijn Eva

Ria zorgt met hart en ziel

Kennen jullie Ria al? Zij werkt via Eva als verpleegkundige en stort zich met hart en ziel op haar werk. Wij zetten haar in de schijnwerper op deze internationale Dag van de verpleging!

inhaker12 mei 2020
blog

Wie zorgt voor de zorg?

We moeten met z’n allen door de coronacrisis zien te komen. Dat is inmiddels wel duidelijk. Maar wie zorgt er voor de zorg?

20 april 2020
nieuws

“In deze crisis moeten we elkaar proberen te helpen”

Onze Elyon legt op radio Omrop Fryslân uit waarom belangeloos bemiddelen in coronatijd zo belangrijk is.

bemiddeling20 april 2020
nieuws

Belangeloos bemiddelen in zorgprofessionals aan het bed

Moeten wij aan het coronavirus gaan verdienen? Dat antwoord was voor ons snel helder.

bemiddeling17 april 2020
blog

Zorgen om jou

Marga maakt zich zorgen om jou als zorgprofessional in deze drukke tijden. Je werkt je uit de naad, maar wie is er voor jou? Eva biedt een luisterend oor!

spreekuur14 april 2020
wij zijn Eva

“Kom jij terug in de zorg?”

Zit jij nu thuis en denk je: Ik wil mijn steentje bijdragen? Kom dan van de bank! De zorg heeft je hard nodig!

30 maart 2020
wij zijn Eva

“Ik weet wat het betekent om aan het bed te staan”

Met een enorme koffer zorgervaring, zet Alexander Heine zich bij Eva in voor betere zorg. Letterlijk van de werkvloer, is hij een waardevolle gesprekspartner! Lees snel verder en maak kennis met onze mede-oprichter Alexander Heine.

voorstellen24 maart 2020
help

Wat is hét recept voor werkgeluk?

Op deze ‘Internationale dag van het geluk’ gaan we het hebben over werkgeluk. Maar wat is eigenlijk de ‘key’ voor werkgeluk? Natuurlijk is plezier in het werk belangrijk, maar het gaat veel verder!

werkgeluk20 maart 2020
kennisinjectie

De zorgmarathon

Een halve marathon, rennen de zorgprofessionals nu de impact van het coronavirus groeit. Ze staan klaar om passende zorg te bieden en zijn druk op zoek naar een geneesmiddel. Alleen al hierom zeggen wij: “We willen jou de hemel in prijzen!” Lees snel verder in de kennisinjectie van deze week!

motivatie13 maart 2020
overuren

Ik maak wekelijks veel te veel overuren. Wat kan ik doen?

Als jij het niet erg vind om een dienst extra te draaien, is dat alleen maar fijn. Maar loopt het aantal overuren langzaam op en zeg jij voortdurend etentjes, tennistrainingen, concerten of zelfs je eigen dikverdiende ‘chillavondjes’ af, dan wordt het tijd om in actie te komen. Wij helpen je op weg!

spreekuur3 maart 2020
blog

Mantelzorgers, jullie mogen gezien worden!

“Wanneer we samen boodschappen deden, hij in zijn elektrische rolstoel, was het niet leuk als je een kennis zag die bij de bloemist wegdook. Dat was echt letterlijk wegkijken.” Kijkt men weg uit angst voor het verdriet van de ander? Bang om de ‘verkeerde’ dingen te zeggen? Want als mantelzorger verdien je een luisterend oor, een hart onder de riem. Jij staat namelijk klaar voor een zieke partner, vriend, moeder of buurman. Mantelzorger, jij mag gezien worden!

kennisinjectie28 februari 2020
wij zijn Eva

“Ik ben altijd op zoek naar die twinkeling”

“Als ik die twinkeling zie in de ogen van een zorgprofessional, dan weet ik dat ik een duurzame verbinding gelegd heb. Ik heb iemand geraakt, geënthousiasmeerd, dat vuur aangewakkerd en het belangrijkste van alles: de zorg weer een stapje verder geholpen.” Maak kennis met onze chef-kok, gastheer en mede-eigenaar Paul Rullmann.

voorstellen18 februari 2020
wij zijn Eva

Het dichten van de kloof

Hé, heb je onze jongste Eva-telg al gespot? Al een aantal jaar maakt mede-eigenaar Elyon zich hard voor de perfecte ‘match’ tussen mens en organisatie. En laat het bundelen van krachten nou net ten grondslag liggen aan Eva Carrièrezorg. Maak kennis met Elyon, de gedreven en ambitieuze verbinder bij Eva Carrièrezorg.

voorstellen15 februari 2020
werkplezier

Hoe zorg ik ervoor dat ik weer met plezier naar mijn werk ga?

Moet jij je jezelf iedere dag met tegenzin naar je werk sleuren? Tel jij de uren tot je dag er weer opzit? Kijk je er op vrijdagavond al tegenop om maandagochtend je witte pak weer aan te trekken? Hoog tijd om in actie te komen!

spreekuur30 januari 2020
blog

Wij zijn trots op onze zzp’ers!

Kijk, als wij investeren in de zorg dan hebben we het over langdurige investeringen. “Maar passen zzp’ers, die vaak tijdelijk werken en daardoor misschien minder betrokken zijn, daar wel bij”, vroeg een collega tijdens de koffiepauze.

zzp28 oktober 2019
nieuws

Welke vorm van bemiddeling past bij jou?

Samen met een opdrachtgever proberen wij altijd te ontdekken welke vorm van bemiddeling het beste bij hen past. Maar soms, als de boel in gang is gezet, blijken de dingen niet helemaal te lopen zoals gewenst…

bemiddeling20 oktober 2019
wij zijn Eva

Met ziel en zakelijkheid

Ken je de creatieveling, sfeermaker en verbinder van het Eva-team al? Maak kennis met onze betrokken eigenaar Marga, die zich met héél veel liefde, plezier en enthousiasme beweegt binnen Eva’s netwerk.

voorstellen15 oktober 2019
blog

Investeer in jezelf, investeer in de zorg

Er gaat haast geen dag voorbij dat er niet een verontrustend bericht over de zorg in de media verschijnt. Maar in al dat tumult vergeten we bijna dat er ook heel veel mooie dingen gebeuren.

ontwikkeling11 oktober 2019
nieuws

De zorg in zomertijd

‘Bijna helft verpleegkundigen en verzorgenden voelt hogere werkdruk in zomer’, schreef nu.nl in juli. Het was druk, té druk. Wat dat voor Eva Carrièrezorg betekende? Gas erop, om zoveel mogelijk gaten op te vullen en onze opdrachtgevers te helpen met hun planning!

werkdruk5 september 2019
blog

Samen zorgen voor fijne zorg

Tijdens een van onze gesprekken hoorden we opnieuw over de toenemende agressie tegen apothekersassistenten. Het gevolg? Ook apothekersassistenten proberen hun functie zo in te delen dat ze minder klantcontact hebben.

agressie19 augustus 2019
nieuws

De zorg in beweging

Wat is de zorg veranderd hè, sinds deze foto uit de jaren 70? En de zorg blíjft veranderen – staat nooit stil. Juist daarom is het ontzettend belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen, mee te gaan met alle ‘nieuwigheden’ en up to date te blijven.

motivatie14 augustus 2019
blog

Geld maakt niet gelukkig

Steeds vaker zien wij partijen met slechte bedoelingen opduiken in ons werkveld. Partijen die eropuit zijn ergens een munt uit te slaan. Die geld willen binnenharken. Geld van de rijksoverheid, gemeenten en verzekeraars.

misstanden5 augustus 2019