Hé student!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons verhaal! Bij Eva vormen we een hecht team en hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht voor iedereen die bij ons terecht komt. We nemen je dan ook graag mee in een kijkje achter de schermen.

 

Tijdens je stage of bijbaan bij Eva kun je echt een verschil maken in de groei van onze startup. Eva is opgericht als Eva carriere zorg in 2019. Het bedrijf werkt als arbeidsbemiddelaar in de zorgsector en publieke organisaties. In 2021 bereid het bedrijf zich uit met een tweede business tak; Eva professionals. Hetzelfde concept maar in een nieuwe branche, namelijk de techniek, logistiek en bouw. We hebben verschillende taken in recruitment, relatiemanagement en marketing, met diverse rollen en projecten.

 

Wat ga jij dan precies doen? Dat bepaal je zelf! Alles is bespreekbaar. Bij ons draait het om maatwerk. We helpen zorgprofessionals bij het vinden van hun droombaan. Of je nu al ervaring hebt in de branche of niet, jouw inlevingsvermogen kan bijdragen aan het vinden van de perfecte match tussen professional en organisatie. Ons doel is om gouden matches te maken, waarbij beide partijen gelukkig zijn met het resultaat.

Wij zijn Eva

blog

Mantelzorgers, jullie mogen gezien worden!

“Wanneer we samen boodschappen deden, hij in zijn elektrische rolstoel, was het niet leuk als je een kennis zag die bij de bloemist wegdook. Dat was echt letterlijk wegkijken.” Kijkt men weg uit angst voor het verdriet van de ander? Bang om de ‘verkeerde’ dingen te zeggen? Want als mantelzorger verdien je een luisterend oor, een hart onder de riem. Jij staat namelijk klaar voor een zieke partner, vriend, moeder of buurman. Mantelzorger, jij mag gezien worden!

kennisinjectie28 februari 2020
overuren

Ik maak wekelijks veel te veel overuren. Wat kan ik doen?

Als jij het niet erg vind om een dienst extra te draaien, is dat alleen maar fijn. Maar loopt het aantal overuren langzaam op en zeg jij voortdurend etentjes, tennistrainingen, concerten of zelfs je eigen dikverdiende ‘chillavondjes’ af, dan wordt het tijd om in actie te komen. Wij helpen je op weg!

spreekuur3 maart 2020
help

Het verschil tussen detachering en werving en selectie

Detachering of werving en selectie – welke vorm van bemiddeling past het beste bij jou? Wij helpen je een handje met wat extra uitleg!

uitleg2 februari 2020
wij zijn Eva

Het dichten van de kloof

Hé, heb je onze jongste Eva-telg al gespot? Al een aantal jaar maakt mede-eigenaar Elyon zich hard voor de perfecte ‘match’ tussen mens en organisatie. En laat het bundelen van krachten nou net ten grondslag liggen aan Eva Carrièrezorg. Maak kennis met Elyon, de gedreven en ambitieuze verbinder bij Eva Carrièrezorg.

voorstellen15 februari 2020
Lees meer van Eva

Onze stagiairs

Sophie 2023

Afgelopen maand ben ik vol enthousiasme begonnen aan mijn afstudeerstage bij Eva Carrièrezorg, een arbeidsbemiddelaar in de zorgsector die zorginstellingen helpt bij het werven en selecteren van vast personeel voor moeilijk vervulbare vacatures. De arbeidskrapte in de zorg is voor iedereen voelbaar: vacatures zijn moeilijk te vervullen en er is een snelle doorstroom van personeel. Dit maakt het voor zorginstellingen moeilijk om een vast team op te bouwen, wat de continuïteit van de geleverde zorg kan bedreigen. De aankomende maanden zal ik onderzoek gaan doen naar de invloed van vast personeel op de continuïteit van de zorg, in vergelijking met het inzetten van flexkrachten.

Merit 2023

Wow, wat een geweldige start bij Eva Carrièrezorg! Ik ben nog steeds aan het nagenieten van mijn eerste werkdag, waarop ik niet alleen de organisatie en mijn collega’s heb leren kennen, maar ook een aantal superleuke kandidaten heb gesproken die binnenkort bij een van onze klanten aan de slag gaan.

Maar dat was nog maar het begin! Ik heb ook de kans gekregen om drie verschillende locaties te bezoeken en het werk op de vloer te ervaren, waardoor ik een veel beter beeld heb gekregen van onze klanten en de diverse doelgroepen binnen de zorg.

Nu staat me nog meer uitdaging te wachten, want ik ga aan de slag met het opzetten van een inwerkprogramma voor ons groeiende kantoor en we gaan samen met HRM Sv Dhrive leuke activiteiten organiseren. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt, maar één ding is zeker: dit is een super goed begin!

Inmiddels heb ik al drie verschillende locaties bezocht om een beter beeld te krijgen van de zorg die hier geleverd wordt, de verschillende doelgroepen die er zijn en natuurlijk om meer te leren over de openstaande vacatures. Het is fascinerend om te zien hoe dit per locatie verschilt en om te horen welk effect de openstaande vacatures hebben op het team en de cliënten. Ook is het mooi om te zien hoe Eva als extern bedrijf de zorginstellingen kan helpen bij het vervullen van deze vacatures. Ik kijk er erg naar uit me de aankomende maanden meer te verdiepen en deze materie en hopelijk nog veel andere locaties te bezoeken!

 

Openstaande vacatures

  • Bijbaan als verbinder in de zorg
  • HRM stage Utrecht
  • Wellicht marketing vacature

 

 

Sfeerimpressie 

Link insta

Link linkedin 

Link Tiktok

 

Meer weten?

 

Chat met onze huidige stagiaires:

Merit (Studie HRM – Eva Recruiter & Relatiebeheer) 0612345678

Sophie (Studie Gezondheidswetenschappen – Eva Recruiter & Sale) 0612345678

Freek (Studie bedrijfskunde – Eva Marketing) 0612345678

Morris (HRM – Eva professionals) 062934567

Uitgelichte
vacatures

Consulent Beschermd Wonen

Maatschappelijk betrokken, omgaan met verschillende doelgroepen, kennis van de WMO. Dit zegt precies wie je bent. Jij bent het eerste aanspreekpunt, je staat voor de mensen klaar, je biedt ondersteuning. Geen dag en geen cliënt is hetzelfde. En dat maakt jouw werk uitdagend, dat geeft jou energie!

DrentheFrieslandGroningen28 - 36 uur

Verzorgende IG

“Dus jij haalt opa elke ochtend uit bed, poetst zijn tanden, trekt zijn steunkousen aan, maakt zijn ontbijt en zorgt ervoor dat hij zijn medicatie slikt?” Jep, dat ben jij. Best bewonderenswaardig hè?

Den Helder24 - 28 uur

Student HBO Verpleegkunde

Je wilt uit de studieboeken kruipen en je steentje bijdragen, mensen helpen. Helemaal nu de druk op de zorg toeneemt. Dat kan! Wij zoeken voor Curamare studenten HBO Verpleegkunde die aan de slag willen als verzorgende of helpende binnen de ouderenzorg.

DirkslandOude TongeSommelsdijk8 - 32 uur

Verzorgende IG voor de nachtdienst

Hey jij, ‘Nightingale’! Sta jij te trappelen om jouw zorgzame hart uit te dragen? Om mensen die fijne plek te bieden die ze verdienen? Solliciteer dan nu op de vacature Verzorgende IG in de nacht!

 

AmsterdamHilversum24-32

Verpleegkundige in de wijk (mbo-v)

Verband verwisselen hier, bloeddruk meten daar. Jij bent altijd onderweg om mensen in hun eigen huis te verzorgen. Geen dag, en geen bakje koffie, is hetzelfde. En juist dat geeft jou energie!

BilthovenEindhoven24 - 28 uur

Verzorgende IG Zeist

Jij doet je werk met liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor het vak. Samen realiseren jullie de dromen, wensen en verlangens van de cliënten. Je komt te werken in een gedreven, gezellig en warm team dat op elkaar kan rekenen. Bovendien krijg je hier volop de kans om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zeist8 - 32 uur

Verzorgende IG Veenendaal

Methodisch en altijd met oog voor de cliënt. En ondertussen bied jij een luisterend oor. Samen met je collega’s realiseer je de dromen, wensen en verlangens van de cliënten. Ga aan het werk in een gedreven en gezellig team en maak samen het verschil in het leven van de cliënt!

Veenendaal8 - 32 uur

Kwaliteitsverpleegkundige

“Maar hoe kan het nóg beter?” Dat is de vraag die jij jezelf én je collega’s voortdurend stelt. Als gezondheidsbevorderaar en expert heb jij alle kennis in huis om zorg zo te organiseren dat het voldoet aan alle kwaliteitseisen.

HoornUrsem24 – 36 uur

Zorgcoördinator

Als zorgcoördinator hou je meer dan één bal in de lucht. Misschien wel tien. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de bewoners. Ruimte voor een elfde en twaalfde bal? Want ook voor de familie van de bewoners en externen als de huisarts of fysiotherapeut sta je graag klaar.

Dordrecht24-32

Verzorgende IG

Wanneer meneer de Vries z’n hart wil luchten onder het genot van een kopje koffie, kan hij dan binnenkort rekenen op jouw luisterend oor? De koffie staat al te pruttelen!

EnkhuizenHoornObdamUrsemVenhuizen16 - 36 uur
Bekijk alle vacatures