Hét detacheringsbureau in de zorg

< terug naar home
Neem contact met ons op

Eva Carrièrezorg is een detacheringsbureau, en wel omdat we zorg voor zorgprofessionals hebben. Maar wat is nou precies het verschil tussen detachering en uitzenden?

Wat is detachering?

Eva is arbeidsbemiddelaar voor de gezondheidszorg en publieke organisaties. We zijn een detacheringsbureau. En dat is wezenlijk anders dan een uitzendbureau. Dat daar nog wel eens verwarring over is, begrijpen we. In beide gevallen ben je niet in dienst van de opdrachtgever. Dus laten we kijken wat wij bij Eva anders doen dan een uitzendbureau.

Kom je bij ons in dienst, dan hebben wij een formele arbeidsrelatie, zoals dat zo mooi heet. Je krijgt van ons een contract, je wordt beloond volgens de geldende CAO van de zorginstelling waar je komt te werken, we spreken het aantal uren met je af en je hebt één maand opzegtermijn. We kunnen je dus niet zomaar op straat zetten en gaan, als een opdracht ophoudt, juist op zoek naar een nieuwe opdracht die bij jou past. Bij een uitzendbureau is er minder zorg voor jou. Je valt dan onder het zogenaamde uitzendbeding. Wat er op neer komt dat je geen contract hebt, je krijgt niet doorbetaald en als er geen werk meer is je zélf op zoek moet naar iets anders. Wij hebben die zorg wél voor jou. Je snapt nu waarom wij kiezen voor detacheren. We care!

Waarom detacheren via Eva?

Waar jij je dag en nacht met hart en ziel inzet voor patiënten en cliënten, zet Eva Carrièrezorg zich met hart en ziel in voor haar zorgprofessionals. We begrijpen als geen ander wat er op de werkvloer speelt en hoe zorg soms anders kan en moet. Dat je tijd moet nemen voor de cliënt, dat het soms een gevecht tegen te klok is. Bovenal zorgen we dat je op een fijne plek terechtkomt waar jij je thuis voelt, je gehoord voelt en je kunt blijven ontwikkelen. Wij zien jouw talent en helpen je om de volgende stap binnen jouw carrière te maken. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding, een flinke bak inspiratie en de meest boeiende banen.

Hoe gaan we voor je aan de slag?

Ben je een zorgprofessional op zoek naar de volgende stap in je carrière? Of heb je een vacature gezien die op je lijf is geschreven? Dan komen we graag met jou in gesprek. Twijfel je een beetje? Ook dan komen we graag met je in contact. We gaan namelijk als eerst kennismaken. Wie ben je? Wat kun je? Maar vooral wat drijft je en wat zoek je? Nu we dit weten, is het tijd om met de opdrachtgever kennis te maken. Was het een leuk gesprek? Kunnen jullie wat voor elkaar betekenen? Is het een match? Top! Dan gaan het officieel maken. Tekenen maar! En dan is het klaar toch? Nee, dan blijven we gewoon voor je zorgen. We hebben regelmatig contact en horen graag of je inderdaad op je plek zit. Zit de opdracht erop? Dan gaan we gewoon voor je op zoek naar een nieuwe avontuur.

Meer weten over hoe Eva te werk gaat?

Wie kunnen wij voor je detacheren?

Wil je als zorginstellingen of organisaties de zorg nog beter maken? Op alle gebieden en in alle facetten? Dan hebben we elkaar gevonden. Dat is namelijk ook óns doel. Eva is dé sparringpartner, vertrouwenspersoon en coach voor alle lagen van jouw organisatie. We ontdekken en selecteren talent, maar we ontwikkelen ook talent door goede training en coaching aan onze zorgprofessionals te bieden. Bovendien hebben we veel liefde voor onze zorgprofessional: we nemen jou de zorg uit handen en bieden goede coaching en training. Na de detacheringsperiode zal de professional kosteloos overgaan en bij jouw organisatie in dienst komen. Of je nu op zoek bent naar een vakbekwame en gemotiveerde psycholoog, verzorgende IG of doktersassistent, wij vinden die ene zorgprofessional die perfect bij jouw organisatie past.

Maar dat is niet alles. We kunnen jouw organisatie ook ondersteunen met interim managers. Van teamleiders tot zorgmanagers of directieleden. Ze zijn stuk voor stuk bevlogen, deskundige zorgprofessionals met specifieke vaardigheden, die al meermaals bewezen hebben dat ze met hun kennis en ervaring de zorg naar een hoger niveau kunnen tillen. Voor die tijdelijke kennis, om wat voor reden dan ook, zijn we er ook voor jouw organisatie. En de administratieve rompslomp? Daar hoef jij je echt geen zorgen om te maken.

Meer weten over hoe Eva voor organisaties werk gaat?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 030 227 1542 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.