FAQ

Dienstverband

Wat verdien ik als ik aan de slag ga bij Eva?

Eva werkt conform het ABU CAO. Je wordt beloond conform de inlenersbeloning: https://www.payforpeople.nl/kennisbank/wiki-inlenersbeloning/

Kan ik een vaste aanstelling krijgen bij Eva?

Dat is mogelijk wanneer je door ons gedetacheerd wordt.

Wat is het verschil tussen detacheren en werving en selectie?

Eigenlijk is het heel simpel: wordt je gedetacheerd door Eva, dan ben je in dienst bij Eva en werk je voor verschillende zorginstellingen. Hoewel de zorginstelling jouw opdrachtgever is, krijg je door ons betaald. Bij werving en selectie komt een werknemer die Eva geworven en geselecteerd heeft in dienst bij de zorginstelling. In dat geval is Eva dus alleen bemiddelaar.

Kan ik naast mijn vaste baan ook voor Eva werken?

Heb je een parttime contract bij je huidige werkgever, maar zou je meer willen werken? Dat kan zeker! Eva denkt graag met je mee over hoe, waar en wanneer je extra diensten zou kunnen draaien. Het enige dat jij moet doen is aangeven wanneer je voor Eva beschikbaar bent. Wil jij de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 085 130 0627 of een e-mailtje te sturen naar info@werkenbijeva.nl.

In contact komen met Eva

Kan ik vrijblijvend een afspraak maken met Eva?

Een intakegesprek met Eva is altijd vrijblijvend. In een eerste kennismakingsgesprek ontdekken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Kom je langs? De deur van Eva staat wagenwijd voor je open.

Hoe kom ik in contact met een collega van Eva?

Je kunt contact opnemen met een van onze collega’s door een e-mailtje te sturen naar info@werkenbijeva.nl, een belletje te plegen naar 085 130 0627 of door langs te komen op een van onze kantoren. Heb je vragen over een vacature? Bij iedere vacature staat onderaan aangegeven wie jou verder kan helpen!

Waar vind ik Eva?

Je kunt ons vinden in Utrecht, Oudeschoot (Friesland), Amsterdam en Leeuwarden. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt.

Kwaliteit en voorwaarden

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op door te bellen naar 085 130 0627 of een e-mailtje te sturen naar info@werkenbijeva.nl.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Eva Carrièrezorg?

Al onze regels en afspraken over contracten, aansprakelijkheid, onze tarieven en overige belangrijke zaken kun je vinden onder onze algemene voorwaarden.

Is Eva Carrièrezorg gecertificeerd?

Wij hebben onze gehele backoffice uitbesteed aan een externe partij. Zij zijn NEN 44001 gecertificeerd en aangesloten bij het ABU CAO.

https://www.payforpeople.nl/kennisbank/wiki-nen-4400-1/
https://www.abu.nl/kennisbank/

Vacatures en solliciteren

Kan ik een sollicitatie nog aanpassen?

Wil je graag nog een wijziging doorvoeren met betrekking tot je sollicitatie? Neem gerust contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 085 130 0627 of een e-mailtje te sturen naar info@werkenbijeva.nl. We lopen graag je sollicitatie nog even door.

Wat moet ik doen als ik mijn cv niet kan uploaden?

Lukt het niet om je cv te uploaden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 130 0627 of een e-mailtje te sturen naar info@werkenbijeva.nl.

Kan ik op meerdere vacatures solliciteren?

Nee, dat is niet nodig. Wij raden je aan op één vacature te solliciteren en in de motivatie aan te geven wat je voorkeur is en dat je interesse hebt in meerdere vacatures. In een persoonlijk gesprek nemen we samen jouw wensen en de mogelijkheden door.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature van Eva?

Heb je een interessante vacature gevonden? Klik linksboven op ‘Direct solliciteren’ en vul je gegevens en motivatie in. Vergeet je cv niet toe te voegen! Zodra jouw sollicitatie bij ons binnen is, ontvang je een bevestiging in je mailbox.

Hoe kan ik mijn zoekopdracht verfijnen?

Nadat je een zoekopdracht hebt gedaan op de homepage zie je aan de linkerkant van het zoekresultaat een kolom met criteria waarmee je jouw zoekopdracht kunt verfijnen. Vink de criteria aan die voor jou van toepassing zijn.

Hoe vind ik vacatures op Eva?

Op onze homepage vind je al onze uitgelichte vacatures. Klik op ‘Bekijk alle vacatures’ voor een overzicht met al onze baankansen.