Wat kan Eva voor jou betekenen?

Rijd jij nog iedere dag met plezier naar je werk? Doe je nog steeds waar je het meest gelukkig van wordt? Of zou jij misschien verder willen groeien en je horizon willen verbreden? Je hoeft het niet allemaal alleen uit te zoeken. Laat ons voor jou, als zorgprofessional, zorgen. Eva helpt je graag tijdens je persoonlijke zoektocht naar een plek in de zorg die aansluit bij jouw wensen en doelen. Wij zorgen niet alleen voor een flinke bak inspiratie en de mooiste banen, maar bieden ook persoonlijke begeleiding, trainingen en coaching. Samen stippelen we de reis voor jouw nieuwe avontuur uit!

Meer informatie

Uitgelichte
vacatures

Consulent Beschermd Wonen

Maatschappelijk betrokken, omgaan met verschillende doelgroepen, kennis van de WMO. Dit zegt precies wie je bent. Jij bent het eerste aanspreekpunt, je staat voor de mensen klaar, je biedt ondersteuning. Geen dag en geen cliënt is hetzelfde. En dat maakt jouw werk uitdagend, dat geeft jou energie!

DrentheFrieslandGroningen28 - 36 uur

Verzorgende IG

“Dus jij haalt opa elke ochtend uit bed, poetst zijn tanden, trekt zijn steunkousen aan, maakt zijn ontbijt en zorgt ervoor dat hij zijn medicatie slikt?” Jep, dat ben jij. Best bewonderenswaardig hè?

Den Helder24 - 28 uur

Student HBO Verpleegkunde

Je wilt uit de studieboeken kruipen en je steentje bijdragen, mensen helpen. Helemaal nu de druk op de zorg toeneemt. Dat kan! Wij zoeken voor Curamare studenten HBO Verpleegkunde die aan de slag willen als verzorgende of helpende binnen de ouderenzorg.

DirkslandOude TongeSommelsdijk8 - 32 uur

Verzorgende IG voor de nachtdienst

Hey jij, ‘Nightingale’! Sta jij te trappelen om jouw zorgzame hart uit te dragen? Om mensen die fijne plek te bieden die ze verdienen? Solliciteer dan nu op de vacature Verzorgende IG in de nacht!

 

AmsterdamHilversum24-32

Verpleegkundige in de wijk (mbo-v)

Verband verwisselen hier, bloeddruk meten daar. Jij bent altijd onderweg om mensen in hun eigen huis te verzorgen. Geen dag, en geen bakje koffie, is hetzelfde. En juist dat geeft jou energie!

BilthovenEindhoven24 - 28 uur

Verzorgende IG Zeist

Jij doet je werk met liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor het vak. Samen realiseren jullie de dromen, wensen en verlangens van de cliënten. Je komt te werken in een gedreven, gezellig en warm team dat op elkaar kan rekenen. Bovendien krijg je hier volop de kans om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zeist8 - 32 uur

Verzorgende IG Veenendaal

Methodisch en altijd met oog voor de cliënt. En ondertussen bied jij een luisterend oor. Samen met je collega’s realiseer je de dromen, wensen en verlangens van de cliënten. Ga aan het werk in een gedreven en gezellig team en maak samen het verschil in het leven van de cliënt!

Veenendaal8 - 32 uur

Kwaliteitsverpleegkundige

“Maar hoe kan het nóg beter?” Dat is de vraag die jij jezelf én je collega’s voortdurend stelt. Als gezondheidsbevorderaar en expert heb jij alle kennis in huis om zorg zo te organiseren dat het voldoet aan alle kwaliteitseisen.

HoornUrsem24 – 36 uur

Zorgcoördinator

Als zorgcoördinator hou je meer dan één bal in de lucht. Misschien wel tien. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de bewoners. Ruimte voor een elfde en twaalfde bal? Want ook voor de familie van de bewoners en externen als de huisarts of fysiotherapeut sta je graag klaar.

Dordrecht24-32

Verzorgende IG

Wanneer meneer de Vries z’n hart wil luchten onder het genot van een kopje koffie, kan hij dan binnenkort rekenen op jouw luisterend oor? De koffie staat al te pruttelen!

EnkhuizenHoornObdamUrsemVenhuizen16 - 36 uur
Bekijk alle vacatures

Waarom kiezen voor Eva?

Waar zorgprofessionals zich dag en nacht met hart en ziel inzetten voor patiënten en cliënten, zet Eva Carrièrezorg zich met hart en ziel in voor haar zorgprofessionals. Samen hebben we meer dan vijfentwintig jaar ervaring en we kennen de zorg als geen ander. Een wereld die continu in verandering is en, mede daardoor, ook voortdurend om vernieuwing vraagt. Het valt soms nog niet mee om je als zorgprofessional door dit grillige landschap te bewegen. Welke afslag neem je wel en welke niet? Welke route past het beste bij jou en leidt jou naar de bestemming die jij voor je ziet? Eva loodst je door dit landschap heen. Hoe? Door betrokken te zijn, persoonlijk, face-to-face gesprekken te voeren, jou van eerlijk advies te voorzien en door écht te luisteren. Wij hebben de kennis en middelen in huis om de volgende stap in jouw carrière te maken.

Open sollicitatie doen?

voorwaarden

Meer
informatie

Onze werkwijze

Tijdens onze eerste persoonlijke kennismaking gaan we op zoek naar jouw verhaal: stap 1! Wie ben jij? Wat zijn je ambities en dromen? Waar zie jij jezelf over een jaar? En over vijf? Samen gaan we op zoek naar de functie en werkplek die het beste bij jou passen. Door ons uitgebreide netwerk en onze korte lijnen, kunnen we je misschien zelfs al aan een aantal opdrachtgevers koppelen!

Stap 2

Nu we weten wie jij bent en wat jij kunt, wordt het tijd dat onze opdrachtgever jou leert kennen. Wij verbinden je aan een organisatie die wij bij jou vinden passen en bereiden samen met jou het kennismakingsgesprek voor. Fijn voor jou en voor onze opdrachtgever.

Stap 3

Het eerste kennismakingsgesprek is achter de rug en samen nemen we alles nog even door: hoe voelde het? Ben je zeker van je zaak? En wat vond de opdrachtgever? Gaan jullie er samen voor? Tof! Wij plannen een nieuwe afspraak voor het memorabele ‘tekenmoment’ en om de arbeidsvoorwaarden door te nemen. Je hebt een nieuwe baan of opdracht! Gefeliciteerd!

 

Stap 4

“Zo, nu zit jullie taak erop”, riep een werknemer onlangs vrolijk toen ze haar nieuwe contract ondertekende. Maar wacht, zo werkt het niet. Natúúrlijk zijn wij er ook tijdens een project voor alle collega’s en opdrachtgevers. Door regelmatig contactmoment in te plannen, houden we vinger aan de pols, kunnen we samen kijken of alles nog gaat zoals gepland en of er ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Onze deur staat altijd open. Ook tijdens en na een opdracht.

Stap 5

Zit je opdracht erop? Dat betekent dat het tijd is voor een nieuw avontuur. Je hebt verschillende opties. Je zou bijvoorbeeld in dienst kunnen treden bij je opdrachtgever, het contract dat je via ons hebt afgesloten verlengen of aan de slag kunnen gaan bij een andere opdrachtgever. Wij denken graag met je mee en helpen je bij jouw vervolgstap.

 

Advies en coaching

“Door te investeren in jezelf, investeer je in de zorg”, is zo’n uitspraak die je zomaar eens op een tegeltje in een van onze toiletten terug zou kunnen vinden. ‘Uitgeleerd’, bestaat die term eigenlijk wel? Volgens ons niet. Kijk, wij weten heus dat jij een getalenteerde zorgprofessional bent, maar wij geloven ook dat er altijd ruimte is voor groei en ontwikkeling. Eva helpt daarbij met uiteenlopende coachingsmogelijkheden. Nu zouden we je natuurlijk een boekwerk vol uitgewerkte theorieën kunnen geven of een berg nuttige tips in je schoot kunnen werpen, maar wij geloven dat je alleen kunt groeien als je dat echt wil. Het begint allemaal bij jou. Wij duwen je in de juiste richting, maken je bewust van bepaalde keuzes, dwingen je uit je comfortzone te stappen en houden je een spiegel voor. Toegegeven, dat is soms best lastig en confronterend. Maar juist door inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kunt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet, kun je kansen ontdekken en bewuste keuzes te maken die bijdragen aan het hoogste doel: de beste zorg leveren. Wij kunnen je op verschillende manieren helpen bij de ontwikkeling én ontplooiing van jouw talent.

Talentcoaching

“Ik weet gewoon niet zo goed waar ik goed in ben”, hoorden we een zorgprofessional onlangs zeggen. Stiekem wisten wij allang dat ze flink wat talent had. Ze moest het alleen zelf nog ontdekken. Bij talentcoaching gaan wij intensief aan de slag om uit te zoeken wat jouw talenten en drijfveren zijn om tot de perfecte match te komen tussen wie jij bent, wat je wil en wat je kunt. Bovendien achterhalen we welke talenten je verder wilt ontwikkelen en welke nog wel wat extra aandacht verdienen.

 

Intervisie

Sta eens stil. Neem eens de tijd om terug te kijken op de dingen die zijn geweest. Maak eens pas op de plaats. Intervisie biedt je de tijd en ruimte om een probleem waar jij tegenaan loopt in te brengen en samen met je teamgenoten te analyseren. Een probleem hoeft niet langer door jou alleen gedragen te worden, maar door het hele team. Want meestal weten jullie samen al heel goed wat de beste adviezen zijn en hoe een probleem verholpen kan worden. “Maar dan hebben we Eva niet meer nodig, toch?” Misschien niet. Maar een onafhankelijke, open blik kan een fijne toevoeging zijn. Bovendien begeleidt Eva de sessie en ondersteunt jou en het team.

Omgaan met agressie

We zouden willen dat het anders was, maar toch bestaat de kans dat je als zorgprofessional met agressie geconfronteerd wordt. Of het nou een cliënt is, een familielid daarvan of een derde is die agressief gedrag vertoont, leuk is het nooit. En allesbehalve makkelijk. Tijdens onze ‘agressiesessie’ voorzien wij jou van de instrumenten om gewelddadig gedrag te signaleren, om ervoor te zorgen dat de situatie niet verder escaleert en om inzicht te krijgen in je eigen gedrag in een bepaalde situatie. Het stappenplan? Signaleren, de-escaleren en controleren.

Drijfverenanalyse

“Waar wordt jij nou écht gelukkig van?” Het valt nog niet mee hè, om die vraag te beantwoorden. Eva helpt jou graag een handje. Want wij geloven dat jij jouw doelen, ambities en idealen sneller behaalt als je werkt vanuit je drijfveren. Met onze interactieve drijfverentest gaan we op zoek naar wat jij belangrijk vindt, wat je echt wil en wat jou motiveert. De belangrijkste drijfveren die uit de analyse volgen, gaan we samen onderzoeken: waarom zijn deze drijfveren zo belangrijk, in welke functie komen die drijfveren het beste tot zijn recht, welke rol past het beste bij jou, hoe verhouden jouw drijfveren en doelen zich tot de doelen van jouw werkgever? Kortom: wij helpen jou inzicht te krijgen in jouw drijfveren, deze te ‘gebruiken’ om jouw doelen te formuleren en er actief mee aan de slag te gaan dankzij onze individuele reflectiesessies en evaluatiemomenten. Alleen door ergens naar te streven, kun je jouw doelen (en die van de organisatie waarvoor je werkt) bereiken en dat fijne, gelukzalige gevoel krijgen. Drijfverenanalyse? Kom maar door!

Werkenergieanalyse®

“Weet je, ik word er gewoon zo moe van dat ik iedere dag hetzelfde moet doen.” Oftewel: deze zorgprofessional kreeg allesbehalve energie van haar werk. Sterker nog, haar werk putte haar volledig uit. Na onze Werkenergieanalyse® besloot ze het gesprek aan te gaan met haar manager. Het resultaat? Een nieuwe functie op een nieuwe afdeling met nieuwe gezichten én bakken vol energie. Met de Werkenergieanalyse® brengen we jouw energie- én stressbronnen in kaart.

Advies

Laten we één ding vooropstellen: wij zijn er altijd. Voor iedere zorgprofessional en voor elke vraag. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring weten wij zeker dat we jou kunnen helpen en van het juiste advies kunnen voorzien. En met vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Leeuwarden en Oudeschoot is er altijd wel een deur bij jou in de buurt die wagenwijd voor je open staat. Het koffiezetapparaat pruttelt al!