Wat kan Eva voor jou betekenen?

Samen met Eva vind jij de zorgbaan die echt bij je past!

Ondanks ons grote netwerk, blijft aandacht bij ons persoonlijk. Wij vinden het belangrijk jou te zien voor wie je bent.

Samen met Eva vind jij niet enkel die droombaan. Wij staan naast je van ons eerste contact tot aan het moment dat je volledig bent ingewerkt in je nieuwe functie. We zorgen ook voor de beste arbeidsovereenkomst, managen jouw sollicitatieproces en zijn voor jou altijd bereikbaar. (zodat jij een vast contract kan krijgen) Want jouw succes is ons succes. 

Kies voor jouw toekomst, kies voor Eva!

Waarom kiezen voor Eva?

Met Eva heb je een persoonlijke partner op de arbeidsmarkt!

Jij zet je met hart en ziel in voor de zorg.
Laat Eva met diezelfde passie zorgen voor jouw carrière. 

Je bent bij ons nooit een nummer, maar een zorgprofessional met een verhaal. Vanaf onze eerste kennismaking sta je er niet alleen voor. 

Jouw persoonlijke Eva-contact staat altijd voor je klaar: van zoektocht tot aan contractonderhandelingen. Bij ons vind je altijd: een luisterend oor, goed advies en eerlijke transparante communicatie. 

Met Eva zorg je voor jouw toekomst!

Open sollicitatie doen?

voorwaarden

Meer
informatie

Onze werkwijze

We stappen samen met jou door een betrokken en persoonlijk begeleidingstraject, beginnend bij een diepgaande kennismaking om jouw passies en ambities volledig in kaart te brengen en eindigend met een continue samenwerking.

Stap 1

Wij gaan aan de slag voor jou, dus we beginnen met een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek duiken we in jouw passies en ambities. Zo creëren we een werkplekprofiel dat echt bij je past. Niet alleen voor de korte termijn, maar zeker ook voor de lange termijn. 

Stap 2

Nu we weten wie jij bent en wat jij kunt, wordt het tijd dat onze opdrachtgever jou leert kennen. Wij verbinden je aan een organisatie die wij bij jou vinden passen en bereiden samen met jou het kennismakingsgesprek voor. Fijn voor jou en voor onze opdrachtgever.

Stap 3

Na de kennismaking met je mogelijke nieuwe werkgever evalueren we de klik en jouw toekomstvisie uit stap 1. Alleen bij een overtuigend ‘ja’ gaan we verder: we bespreken samen de arbeidsvoorwaarden en plannen het tekenmoment. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Stap 4

Bij het tekenen van haar contract zei iemand: “Nu zit het erop!” Maar bij Eva denken we daar anders over. Ons persoonlijke contact is geen verkooppraatje; het is echt. We houden regelmatig contact, voor, tijdens én na de opdracht. Onze deur? Die staat altijd voor je open.