Betrouwbare arbeidsbemiddelaar in de zorg

< terug naar home
Neem contact met ons op

Personeelskosten terugdringen en vaste krachten leveren. Dat is wat Eva Carrièrezorg voor jouw organisatie kan betekenen.

We begrijpen het, er is veel doorloop in zorgpersoneel. Maar daar gaan wij jou bij helpen! We bekijken op organisatieniveau of er behoefte is aan talent voor een korte of langere periode. En na de inleentermijn die wij samen hebben afgesproken, zien we met liefde de zorgprofessional bij jou in dienst treden. Dat komt jouw organisatie én de zorgprofessional ten goed!

Waarom Eva Carrièrezorg?

  • We ontdekken talent voor korte en lange termijn
  • Kosteloos bij jou op contract na de inleenperiode
  • Talentontwikkeling door coaching en training

Actief werven naar vaste krachten

Voor zorgprofessionals lijkt het werk voor het oprapen te liggen. Ze ‘hoppen’ van organisatie naar organisatie. En dat terwijl je goed zorgpersoneel aan je wilt binden. We begrijpen dat en gaan samen met jou de flexschil en zzp’ers reduceren. Hoe we dat doen? We werven actief naar vaste krachten en spreken een inleentermijn en kostprijsfactor met je af. Zit de inleentermijn erop? Dan neem je de zorgprofessional kosteloos van ons over. Zo weet jij niet alleen waar je aan toe bent, maar bouwen we ook aan een duurzame samenwerking. Samen verbeteren we de continuïteit in jouw zorginstellingen en reduceren we jouw personeelskosten.

Talentontwikkeling

Als eerst gaan we talent voor je ontdekken. Jij geeft aan wat je zoekt en wij duiken in ons netwerk om dé kandidaat te vinden. Wij doen het ‘voorwerk’ en binnen de kortste keren zit er een deskundige, bevlogen zorgprofessional op de juiste plek. Het enige dat jij hoeft te doen is te profiteren van de frisse blik van een nieuwe werknemer die al een vracht aan waardevolle kennis heeft. Maar daar laten we het niet bij. Vanuit Eva kan de medewerker rekenen op coaching en training. En zit het even niet mee? Dan bieden we een luisterend oor. Kortom: we zorgen ervoor dat een zorgprofessional niet alleen doet wat moet, maar ook doet waar hij of zij echt goed in is.

Wij zijn jouw zorgpartner

Na de inleentermijn zien we het liefst dat de medewerker bij jou in dienst treedt. Wat niet betekent dat we daarna onze eigen weg gaan. We blijven betrokken en bekijken op organisatieniveau of je voor een korte of langere periode talent nodig hebt. Want we begrijpen ook dat je niet zonder flexibele schil kunt. Door actief mee te denken, het gesprek aan te gaan, de mogelijkheden te onderzoeken en talent te benutten in plaats van ‘alleen’ aan het werk te zetten, halen we het beste uit jouw organisatie. Wij zijn meer dan een arbeidsbemiddelingsbureau. Wij zijn jouw zorgpartner en zorgen samen voor betere zorg van jouw cliënten. Want bij Eva, we care!

Meer weten over hoe Eva voor organisaties te werk gaat?

Kennismaken?

Neem contact op met Elyon Kingishi via 06 2552 2333 of elyon@werkenbijeva.nl of solliciteer direct via het onderstaande formulier.

Neem contact op

  • Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in de zorg? Wil je meer weten over een vacature? Of zou je graag een potje willen sparren? Eva staat voor je klaar!

  • Wil je even bellen of langs komen op kantoor? Laat het ons weten, De koffie staat klaar! ☕

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.